112-incidenten

112 Incidenten

Foto’s en videobeelden van branden, ongevallen en andere incidenten

Paradigmata Media is de dienstverlener die zogenoemde 112-diensten gaat verzorgen in Nederland. De dienstverlening bestaat uit het zo snel mogelijk leveren van actuele foto- en videobeelden, als ook interviews en achtergrondinformatie van 112-incidenten binnen Nederland aan diverse redacties.

Paradigmata Media is nog op zoek naar fotografen die 112-materiaal kunnen leveren en bekend zijn met de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en die de beschikking hebben over een geldige politieperskaart.

Hebt u nog vragen of wilt u zich aanmelden als fotograaf? Dan kunt u contact opnemen met Menno Lindeblad via info@112incidenten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *