Freelance junior Web & Design

Ben jij een freelancer die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen webdesign en dit graag in de praktijk toepast? Zoek dan niet verder én neem contact op met Paradigmata Media. Wij bieden je een uitdagende vacature!

Wat ga je doen binnen Paradigmata Media?

  • Ontwerpen van grafische elementen;
  • Onderhouden en maken van (woocommerce) websites;
  • Bewerken van video’s (o.a. van onze webinars en events);
  • Sparren over nieuwe oplossingen voor web & design;
  • Opzetten en ondersteunen van online marketingcampagnes;

En wie ben jij?

Creatief, oplossingsgericht én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je bent leergierig en vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn. WordPress, Photoshop, InDesign, Illustrator en Premiere zijn je beste vrienden. Daarnaast heb je kennis van HTML en CSS.

Wij zijn Paradigmata media!

Paradigmata Media is een creatief en ambitieus mediabedrijf met diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie. Samen met een inspirerend netwerk van journalisten, editors, cartoonisten, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers, filmmakers en contentspecialisten.

Wat krijg je ervoor terug?

Paradigmata Media een is een jonge, informele en relatief kleine organisatie. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zul je die krijgen. Een klein team waarin je intensief samenwerkt. Uitbreiding van je netwerk in de Media. Daarnaast bieden wij afhankelijk van de ervaring een vergoeding in overleg. (Tussen 20 en 30 euro per uur)

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Heb je vragen? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Menno lindeblad via info@paradigmataMedia.nl of Bel of app dan gerust voor meer informatie op telefoonnummer 06 51 792 777.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *