Bij ISE draait alles om het leggen van diepere verbindingen – met mensen, met technologieën en met de industrie als geheel

Integrated Systems Europe (ISE) staat bekend om zijn sprekers van wereldklasse. De opening is in het RAI Forum in Amsterdam op maandag 10 februari 2020, de avond voordat de tentoonstelling begint. Een speech wordt gegeven door Duncan Wardle, voorheen hoofd innovatie en creativiteit bij Disney, die gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om de creativiteit onder het personeel aan te spreken. Onder zijn klanten zaten merken zoals Apple, Coca-Cola, Ford en McKinsey.

The world’s biggest pro AV show

Van augmented reality, intelligente gebouwen tot videoconference en digital signage toepassingen.

De beurs wordt georganiseerd door AVIXA and CEDIA, de twee grootste brancheorganisaties voor de mondiale audiovisuele industrie. Op de beurs presenteren verkopers van AV apparatuur en aanbieders van diensten de laatste technologie voor digitale signage, unified communications, audio, smart building, residential en educatie. Tijdens de beurs vindt ook een aantal conferenties en events plaats: Smart Building Conference, Audio Forum, TIDE (Technology. Innovation. Design. Experience) en Tech tours.
Kijk voor meer informatie op www.iseurope.org

In 2021, the ISE exhibition will relocate to the Fira de Barcelona exhibition complex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *