Paradigmata Media https://paradigmatamedia.nl Strategie & Communicatie Wed, 26 Aug 2020 14:38:20 +0000 nl hourly 1 https://i2.wp.com/paradigmatamedia.nl/wp-content/uploads/2018/03/Beeldmerk_favicon.png?fit=32%2C32&ssl=1 Paradigmata Media https://paradigmatamedia.nl 32 32 Strategie & Communicatie Paradigmata Media Strategie & Communicatie Paradigmata Media https://paradigmatamedia.nl/wp-content/plugins/powerpress/rss_default.jpg https://paradigmatamedia.nl 133314099 Freelance junior Web & Design https://paradigmatamedia.nl/2020/08/26/freelance-junior-web-design/ https://paradigmatamedia.nl/2020/08/26/freelance-junior-web-design/#respond Wed, 26 Aug 2020 14:30:25 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2651 Ben jij een freelancer die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen webdesign en dit graag in de praktijk toepast? Zoek dan niet verder én neem contact op met Paradigmata Media. Wij bieden je een uitdagende vacature! Wat ga je doen binnen Paradigmata Media? Ontwerpen van grafische elementen; Onderhouden en maken van (woocommerce) websites; Lees meer overFreelance junior Web & Design[…]

Het bericht Freelance junior Web & Design verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
Ben jij een freelancer die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen webdesign en dit graag in de praktijk toepast? Zoek dan niet verder én neem contact op met Paradigmata Media. Wij bieden je een uitdagende vacature!

Wat ga je doen binnen Paradigmata Media?

  • Ontwerpen van grafische elementen;
  • Onderhouden en maken van (woocommerce) websites;
  • Bewerken van video’s (o.a. van onze webinars en events);
  • Sparren over nieuwe oplossingen voor web & design;
  • Opzetten en ondersteunen van online marketingcampagnes;

En wie ben jij?

Creatief, oplossingsgericht én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je bent leergierig en vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn. WordPress, Photoshop, InDesign, Illustrator en Premiere zijn je beste vrienden. Daarnaast heb je kennis van HTML en CSS.

Wij zijn Paradigmata media!

Paradigmata Media is een creatief en ambitieus mediabedrijf met diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie. Samen met een inspirerend netwerk van journalisten, editors, cartoonisten, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers, filmmakers en contentspecialisten.

Wat krijg je ervoor terug?

Paradigmata Media een is een jonge, informele en relatief kleine organisatie. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zul je die krijgen. Een klein team waarin je intensief samenwerkt. Uitbreiding van je netwerk in de Media. Daarnaast bieden wij afhankelijk van de ervaring een vergoeding in overleg. (Tussen 20 en 30 euro per uur)

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Heb je vragen? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Menno lindeblad via info@paradigmataMedia.nl of Bel of app dan gerust voor meer informatie op telefoonnummer 06 51 792 777.

Het bericht Freelance junior Web & Design verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2020/08/26/freelance-junior-web-design/feed/ 0 2651
Ambassador Marketing https://paradigmatamedia.nl/2020/05/05/ambassador-marketing/ https://paradigmatamedia.nl/2020/05/05/ambassador-marketing/#respond Tue, 05 May 2020 16:59:28 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2532 Wij matchen merken met ambassadeurs en brand fans. Wij bieden Ambassadors de mogelijkheid om te bouwen aan langdurige relaties met je favoriete merken door persoonlijke en eerlijke verhalen te vertellen en deze te delen via social media. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere Lees meer overAmbassador Marketing[…]

Het bericht Ambassador Marketing verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>

Wij matchen merken met ambassadeurs en brand fans. Wij bieden Ambassadors de mogelijkheid om te bouwen aan langdurige relaties met je favoriete merken door persoonlijke en eerlijke verhalen te vertellen en deze te delen via social media. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. We hebben een in-house fotografie- en videostudio, dus kunnen alles supersnel voor je maken. Inmiddels al meer dan 250.000.000 views en miljoenen likes op onze social media kanalen waarbij er steeds meer video’s zijn die meer dan 300.000 keer worden bekeken.

Publiciteit

Wij zien een wereld waarin de grens tussen merken en mensen vervaagt en merken onderdeel worden van het leven van mensen. We brengen deze merken tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Ben jij ook een Brand Ambassador? Meld je aan bij ons team via info@ParadigmataMedia.nl en doe mee met lopende campagnes voor een van de merken waarvoor we campagnes opzetten!

Het bericht Ambassador Marketing verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2020/05/05/ambassador-marketing/feed/ 0 2532
De views en abonnees in deze Spartaanse tijden vormen een verzachtende omstandigheid https://paradigmatamedia.nl/2020/05/02/pageviews-volgers-en-abonneecijfers/ https://paradigmatamedia.nl/2020/05/02/pageviews-volgers-en-abonneecijfers/#respond Sat, 02 May 2020 10:04:32 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2494 Door de coronacrisis pieken zowel het siteverkeer van Amsterdam Today en Freelance Journalism als de aanwas van nieuwe abonnees bij Unbreakingnews maar ook het gezamenlijk aantal volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube en TikTok ligt ver boven het miljoen. Ruim 2900 leden in de besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn (Freelance Journalism is een besloten Lees meer overDe views en abonnees in deze Spartaanse tijden vormen een verzachtende omstandigheid[…]

Het bericht De views en abonnees in deze Spartaanse tijden vormen een verzachtende omstandigheid verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
Door de coronacrisis pieken zowel het siteverkeer van Amsterdam Today en Freelance Journalism als de aanwas van nieuwe abonnees bij Unbreakingnews maar ook het gezamenlijk aantal volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube en TikTok ligt ver boven het miljoen.

Ruim 2900 leden in de besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn (Freelance Journalism is een besloten groep voor freelance mediaprofessionals zoals journalisten, editors, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers en contentspecialisten).

Inmiddels al meer dan 250.000.000 views en miljoenen likes op onze Tiktok kanalen waarbij er steeds meer video’s zijn die meer dan 300.000 keer worden bekeken. Zomaar wat cijfers over de stortregen aan nieuws die sinds het uitbreken van de coronacrisis neerdaalt.

Door de nodige maatregelen omtrent het Coronavirus verkeren veel ondernemers in zwaar weer. Om de ondernemers te helpen biedt Amsterdam Today de mogelijkheid gratis op de nieuwswebsite te adverteren. De gratis advertentie ter waarde van 500,- euro is speciaal voor ondernemers in sectoren die direct getroffen zijn door de kabinetsmaatregelen om het Coronavirus in te dammen. Van zzpér tot corporate niemand ontkomt eraan. Aan de besmetting zelf, maar vooral aan de gevolgen ervan. De pijn is voor iedereen voelbaar. Vandaar deze actie

Het bericht De views en abonnees in deze Spartaanse tijden vormen een verzachtende omstandigheid verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2020/05/02/pageviews-volgers-en-abonneecijfers/feed/ 0 2494
112-incidenten https://paradigmatamedia.nl/2020/03/29/112-incidenten/ https://paradigmatamedia.nl/2020/03/29/112-incidenten/#respond Sun, 29 Mar 2020 17:00:44 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2442 Foto’s en videobeelden van branden, ongevallen en andere incidenten Paradigmata Media is de dienstverlener die zogenoemde 112-diensten gaat verzorgen in Nederland. De dienstverlening bestaat uit het zo snel mogelijk leveren van actuele foto- en videobeelden, als ook interviews en achtergrondinformatie van 112-incidenten binnen Nederland aan diverse redacties. Paradigmata Media is nog op zoek naar fotografen die Lees meer over112-incidenten[…]

Het bericht 112-incidenten verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>

112 Incidenten

Foto’s en videobeelden van branden, ongevallen en andere incidenten

Paradigmata Media is de dienstverlener die zogenoemde 112-diensten gaat verzorgen in Nederland. De dienstverlening bestaat uit het zo snel mogelijk leveren van actuele foto- en videobeelden, als ook interviews en achtergrondinformatie van 112-incidenten binnen Nederland aan diverse redacties.

Paradigmata Media is nog op zoek naar fotografen die 112-materiaal kunnen leveren en bekend zijn met de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en die de beschikking hebben over een geldige politieperskaart.

Hebt u nog vragen of wilt u zich aanmelden als fotograaf? Dan kunt u contact opnemen met Menno Lindeblad via info@112incidenten.nl

Het bericht 112-incidenten verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2020/03/29/112-incidenten/feed/ 0 2442
Bij ISE draait alles om het leggen van diepere verbindingen – met mensen, met technologieën en met de industrie als geheel https://paradigmatamedia.nl/2020/02/08/bij-ise-draait-alles-om-het-leggen-van-diepere-verbindingen-met-mensen-met-technologieen-en-met-de-industrie-als-geheel/ https://paradigmatamedia.nl/2020/02/08/bij-ise-draait-alles-om-het-leggen-van-diepere-verbindingen-met-mensen-met-technologieen-en-met-de-industrie-als-geheel/#respond Sat, 08 Feb 2020 11:47:46 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2411 Integrated Systems Europe (ISE) staat bekend om zijn sprekers van wereldklasse. De opening is in het RAI Forum in Amsterdam op maandag 10 februari 2020, de avond voordat de tentoonstelling begint. Een speech wordt gegeven door Duncan Wardle, voorheen hoofd innovatie en creativiteit bij Disney, die gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om de Lees meer overBij ISE draait alles om het leggen van diepere verbindingen – met mensen, met technologieën en met de industrie als geheel[…]

Het bericht Bij ISE draait alles om het leggen van diepere verbindingen – met mensen, met technologieën en met de industrie als geheel verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>

Integrated Systems Europe (ISE) staat bekend om zijn sprekers van wereldklasse. De opening is in het RAI Forum in Amsterdam op maandag 10 februari 2020, de avond voordat de tentoonstelling begint. Een speech wordt gegeven door Duncan Wardle, voorheen hoofd innovatie en creativiteit bij Disney, die gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om de creativiteit onder het personeel aan te spreken. Onder zijn klanten zaten merken zoals Apple, Coca-Cola, Ford en McKinsey.

The world’s biggest pro AV show

Van augmented reality, intelligente gebouwen tot videoconference en digital signage toepassingen.

De beurs wordt georganiseerd door AVIXA and CEDIA, de twee grootste brancheorganisaties voor de mondiale audiovisuele industrie. Op de beurs presenteren verkopers van AV apparatuur en aanbieders van diensten de laatste technologie voor digitale signage, unified communications, audio, smart building, residential en educatie. Tijdens de beurs vindt ook een aantal conferenties en events plaats: Smart Building Conference, Audio Forum, TIDE (Technology. Innovation. Design. Experience) en Tech tours.
Kijk voor meer informatie op www.iseurope.org

In 2021, the ISE exhibition will relocate to the Fira de Barcelona exhibition complex.

Het bericht Bij ISE draait alles om het leggen van diepere verbindingen – met mensen, met technologieën en met de industrie als geheel verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2020/02/08/bij-ise-draait-alles-om-het-leggen-van-diepere-verbindingen-met-mensen-met-technologieen-en-met-de-industrie-als-geheel/feed/ 0 2411
De creatieve industrie en ICT zijn aanjagers van de economische groei in de periode van hoogconjunctuur tussen 2015 en 2018 https://paradigmatamedia.nl/2020/01/15/de-creatieve-industrie-en-ict-zijn-aanjagers-van-de-economische-groei-in-de-periode-van-hoogconjunctuur-tussen-2015-en-2018/ https://paradigmatamedia.nl/2020/01/15/de-creatieve-industrie-en-ict-zijn-aanjagers-van-de-economische-groei-in-de-periode-van-hoogconjunctuur-tussen-2015-en-2018/#respond Wed, 15 Jan 2020 11:31:50 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2333 Het aantal banen in de creatieve industrie groeit in de periode 2015-2018 met 3,4 procent per jaar. Dat is twee keer de gemiddelde jaarlijkse groei van de gehele economie. Dat blijkt uit de Monitor Creatieve Industrie 2019 die Media Perspectives maandag presenteert in Amsterdam. Voor ICT is het gemiddelde jaarlijkse groeicijfer 2,6 procent. Gezamenlijk zijn Lees meer overDe creatieve industrie en ICT zijn aanjagers van de economische groei in de periode van hoogconjunctuur tussen 2015 en 2018[…]

Het bericht De creatieve industrie en ICT zijn aanjagers van de economische groei in de periode van hoogconjunctuur tussen 2015 en 2018 verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
Het aantal banen in de creatieve industrie groeit in de periode 2015-2018 met 3,4 procent per jaar. Dat is twee keer de gemiddelde jaarlijkse groei van de gehele economie. Dat blijkt uit de Monitor Creatieve Industrie 2019 die Media Perspectives maandag presenteert in Amsterdam.

Voor ICT is het gemiddelde jaarlijkse groeicijfer 2,6 procent. Gezamenlijk zijn beide sectoren inmiddels goed voor 7,7 procent van de banen in Nederland, de creatieve industrie voor 4 procent. Dat komt neer op 344.000 banen. ICT is goed voor 3,7 procent (320.000 banen).

De creatieve industrie kent veel kleine bedrijven en zelfstandigen die in netwerkverband samenwerken. De opkomst van zelfstandig ondernemerschap in de jaren nul van deze eeuw deed het eerst opgeld in de creatieve industrie. Vanaf toen lag het tempo van schaalverkleining in de creatieve industrie hoger dan in de totale economie of andere sectoren, zoals de ICT. Het aantal bedrijfsvestigingen in de creatieve industrie is in de periode 2008-2018 jaarlijks met 7,5 procent toegenomen.

De belangrijkste uitkomsten van de Monitor op een rijtje

Lees hier het hele rapport.

Het bericht De creatieve industrie en ICT zijn aanjagers van de economische groei in de periode van hoogconjunctuur tussen 2015 en 2018 verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2020/01/15/de-creatieve-industrie-en-ict-zijn-aanjagers-van-de-economische-groei-in-de-periode-van-hoogconjunctuur-tussen-2015-en-2018/feed/ 0 2333
A Beautiful Mess https://paradigmatamedia.nl/2019/12/26/a-beautiful-mess/ https://paradigmatamedia.nl/2019/12/26/a-beautiful-mess/#respond Thu, 26 Dec 2019 22:07:17 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2160 Café Cromhout Vanaf 12 december opent het café “A Beautiful Mess” als pop-up lunchcafé in Cafe Cromhout. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïnspireerd op gerechten waar zij mee zijn opgegroeid, van Arabische high tea’s tot Lees meer overA Beautiful Mess[…]

Het bericht A Beautiful Mess verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>

Café Cromhout

Vanaf 12 december opent het café “A Beautiful Mess” als pop-up lunchcafé in Cafe Cromhout. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïnspireerd op gerechten waar zij mee zijn opgegroeid, van Arabische high tea’s tot Fattet Hummus.

Door het café te bezoeken steun je de vrouwen in het opdoen van werkervaring zodat zij zich verder kunnen ontplooien. De nieuwe locatie blijft tot in ieder geval tot juni 2020 open.

 De Refugee Company biedt de vrouwen zo een opstartprogramma met de mogelijkheid een sterk netwerk en werkervaring op te bouwen. Het leren van de Nederlandse taal en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal. Alle vrouwen spreken en verstaan Nederlands. Het spreekt voor zich dat binnen een dergelijke “ontwikkel-traject’ enig begrip gewenst is. 

Menu

Het menu is door de vrouwen zelf ontwikkeld en is geïnspireerd op de gerechten waar zij mee zijn opgegroeid. De kaart staat vol traditioneel Midden-Oosterse, Afrikaanse, typisch Hollandse gerechten en een traditionele Arabische high tea. Ook worden er op verzoek traditionele koffieceremonies uit Ethiopië en Eritrea georganiseerd, waarbij het roosteren van rauwe koffiebonen centraal staat. De ruimte is ook beschikbaar voor het organiseren van evenementen.

Openingstijden

De pop-up van A Beautiful Mess is gevestigd op de Herengracht 366 en zal in ieder geval voor zeven maanden op deze locatie openblijven. Het café is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 16:30 uur. 

Zaalverhuur

De monumentale ruimtes van het Cromhouthuis kunnen uiteraard wel gehuurd worden voor bruiloften, recepties, lezingen, feesten, diners of zakelijke gelegenheden. Deze schitterende locatie, die de sfeer van de 17de eeuw ademt, bevindt zich in het centrum van Amsterdam en leent zich uitstekend voor al uw activiteiten. 

Meer weten? Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden:

Telefoon: 020 5231 822
E-mail: boekingen@amsterdammuseum.nl
Contactpersoon: Ariena van Dalen

Binnenkort doet Jill verslag op Amsterdam Today en TikWood met 280.000 volgers

Het bericht A Beautiful Mess verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2019/12/26/a-beautiful-mess/feed/ 0 2160
Amsterdam Today heeft een nieuwe hoofdredacteur! https://paradigmatamedia.nl/2019/12/23/amsterdam-today-heeft-een-nieuwe-hoofdredacteur/ https://paradigmatamedia.nl/2019/12/23/amsterdam-today-heeft-een-nieuwe-hoofdredacteur/#comments Mon, 23 Dec 2019 20:57:19 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=2135 Jill lindeblad, naast Digital Creative bij Paradigmata media,  is Jill per 1 januari 2020 gestart als hoofdredacteur bij Amsterdam today. Jill staat bekend om haar gevoel voor trends en haar perfecte smaak. Daarnaast combineert zij een grote liefde voor beauty met een talent voor samenwerken. Wij zien in Jill dan ook een hoofdredacteur die in Lees meer overAmsterdam Today heeft een nieuwe hoofdredacteur![…]

Het bericht Amsterdam Today heeft een nieuwe hoofdredacteur! verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>

Jill lindeblad, naast Digital Creative bij Paradigmata media,  is Jill per 1 januari 2020 gestart als hoofdredacteur bij Amsterdam today.

Jill staat bekend om haar gevoel voor trends en haar perfecte smaak. Daarnaast combineert zij een grote liefde voor beauty met een talent voor samenwerken. Wij zien in Jill dan ook een hoofdredacteur die in staat is om het crossmediale team van Amsterdam Today te gaan leiden. De focus zal liggen op het verder ontwikkelen van de Amsterdam Today in samenwerking met Paradigmata Media, Freelance Journalism, Executive Business en talloze andere initiatieven die appelleren aan de redactionele pijlers van Amsterdam Today.

De veelzijdige Jill begon in augustus 2019 op TikTok videoblogs te publiceren onder de naam Tikwood. Daar heeft ze inmiddels ruim 300.000 volgers, 64.000.000 views en meer dan 4.200.000 Likes. Dit gecombineerd met haar affiniteit voor bloggen en social media, maakt Jill al sinds 2015 een onmisbare schakel in het team van Paradigmata Media.

Ik ben enorm verheugd en vereerd om de rol van hoofdredacteur op me te nemen en kijk er naar uit om Amsterdam Today nog relevanter, inclusiever en persoonlijker te maken. Een Magazine maken, of eigenlijk een merk bouwen, is een minutieus samenspel tussen tekst, beeld en commercie.

Amsterdam Today is een titel van uitgever en strategisch communicatiebureau Paradigmata Media.

Het bericht Amsterdam Today heeft een nieuwe hoofdredacteur! verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2019/12/23/amsterdam-today-heeft-een-nieuwe-hoofdredacteur/feed/ 2 2135
De beste video’s, podcasts, journalistiek en wetenschappelijke artikelen https://paradigmatamedia.nl/2019/10/27/de-beste-videos-podcasts-journalistiek-en-wetenschappelijke-artikelen/ https://paradigmatamedia.nl/2019/10/27/de-beste-videos-podcasts-journalistiek-en-wetenschappelijke-artikelen/#respond Sun, 27 Oct 2019 16:35:43 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=1906 UNBREAKINGNEWS Het magnum opus van Menno Lindeblad. Een nieuwe vorm van een nieuwsbrief die informeert met  links naar gezaghebbende artikelen op het internet. Door het indelen van artikelen op het internet in groepen ontstaat er een classificatie en met behulp van online zoekmethoden en scrapingtools is die classificatie te beschouwen als sensoren die aangeven hoe content overeenkomt met de Lees meer overDe beste video’s, podcasts, journalistiek en wetenschappelijke artikelen[…]

Het bericht De beste video’s, podcasts, journalistiek en wetenschappelijke artikelen verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>

UNBREAKINGNEWS

Het magnum opus van Menno Lindeblad. Een nieuwe vorm van een nieuwsbrief die informeert met  links naar gezaghebbende artikelen op het internet. Door het indelen van artikelen op het internet in groepen ontstaat er een classificatie en met behulp van online zoekmethoden en scrapingtools is die classificatie te beschouwen als sensoren die aangeven hoe content overeenkomt met de 12 thema’s (The Magnificent Twelve). U gaat informatie vinden over Game Changing technologieën van de nabije toekomst, met een bijzondere interesse in artificial intelligence, toekomstige media en een overzicht van de meest interessante boeken, artikelen, video’s en podcasts. De nieuwsbrief wordt gekoppeld aan een website (nog in bèta) die dient als archief, te doorzoeken op steekwoorden.

Zoekmethoden en Scrapingtools

Een van de meest frustrerende onderdelen van Webscraping is het constant omgaan met IP blocks en CAPTCHA’s. Door IP-adressen te roteren bij elke aanvraag, uit een pool van miljoenen proxy’s over meer dan een dozijn ISP’s, is het gelukt om de verborgen pareltjes van gezaghebbende artikelen op het internet die onopgemerkt blijven in het kabaal van clickbait te ontrafelen.

The Magnificent Twelve

♦ Artificial Intelligence
♦ Media
♦ Journalism
♦ Robotica
♦ Automation
♦ Sustainability
♦ Digital Economy
♦ Environment
♦ Cyber Security
♦ Extended Reality
♦ Edge Computing
♦ IoT
a

Meld u aan en ontvang (gratis) een eclectische wekelijkse selectie uit de The Magnificent Twelve van de beste Essays, Boeken, Artikelen, Video’s en Meer.

Sneak Peak

♦ Capitalism, Kinship, and Fraud

♦ SoftBank to take control of WeWork: Sources

♦ SpaceX says 12,000 satellites isn’t enough, so it might launch another 30,000

♦ How A Massive Facebook Scam Siphoned Millions Of Dollars From Unsuspecting Boomers

♦ Getting scanned for a pint: How facial recognition technology is being used in a London pub

♦ Allegories of the Anthropocene

♦ DeepMind’s StarCraft 2 AI is now better than 99.8 percent of all human players

♦ Nasa will send four astronauts to Moon for two WEEKS in next decade

♦ I Accidentally Uncovered a Nationwide Scam on Airbnb

Het bericht De beste video’s, podcasts, journalistiek en wetenschappelijke artikelen verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2019/10/27/de-beste-videos-podcasts-journalistiek-en-wetenschappelijke-artikelen/feed/ 0 1906
Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap https://paradigmatamedia.nl/2019/09/24/unbreakingnews/ https://paradigmatamedia.nl/2019/09/24/unbreakingnews/#respond Tue, 24 Sep 2019 16:13:57 +0000 https://paradigmatamedia.nl/?p=1697   Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap. Er is in de journalistiek een paradigmawisseling gaande. Om relevant te blijven zullen journalisten hun manier van werken moeten heroverwegen door meer te gaan schrijven over de grote thema’s van deze tijd en het ‘breakingnews’ weer van context voorzien. Paradigmata Media heeft de domeinnaam Unbreakingnews Lees meer overParadigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap[…]

Het bericht Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
 

Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap. Er is in de journalistiek een paradigmawisseling gaande. Om relevant te blijven zullen journalisten hun manier van werken moeten heroverwegen door meer te gaan schrijven over de grote thema’s van deze tijd en het ‘breakingnews’ weer van context voorzien. Paradigmata Media heeft de domeinnaam Unbreakingnews kunnen bemachtigen en gaat met het Creative Agency Freelance Journalism het nieuws herdefiniëren. We gaan met Unbreakingnews de focus verleggen van het ‘sensationele naar het fundamentele’.

Investeren in journalistiek

De bedrijfsvoering is ongecompliceerd. Wat binnenkomt wordt geïnvesteerd in journalistiek. Naast vaste medewerkers hebben we de beschikking over een legertje freelancers. Die overzichtelijke bedrijfsvoering onderscheidt ons van traditionele kranten en magazines waar uitgeverijen en aandeelhouders winst mee willen maken.

licentie

De oprichter van Communicatieadvies- en PR-Bureau Paradigmata media, Menno Lindeblad, is ook eigenaar van het journalisten netwerk Freelance Journalism, online nieuwsmagazine Amsterdam Today, Private Office Executive Business en de cleantech start-up Renewable Energy Technologies. Paradigmata Media dat opdrachten doet voor grote internationale merken is zeer nauw betrokken bij de journalistieke platforms. Paradigmata Media heeft voor de toekomst nog een ijzer in het vuur liggen, het is namelijk eigenaar van het CMS dat Unbreakingnews en Amsterdam Today gebruikt. Ooit moet dat gelicenseerd kunnen worden aan andere gebruikers. Het is illustratief voor één van de succesfactoren van Paradigmata media: het samenvallen van journalistiek, ondernemen en idealisme. Binnenkort wordt ons uitgebreide netwerk gebombardeerd met campagnemateriaal.

To be continued..

Het bericht Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap verscheen eerst op Paradigmata Media.

]]>
https://paradigmatamedia.nl/2019/09/24/unbreakingnews/feed/ 0 1697