Ambassadeur

ParadigmataMedia® is een organisatie die zich inzet voor vernieuwende journalistiek, kritisch denken en het verkennen van nieuwe perspectieven. We dagen conventionele wijsheid uit en bevorderen diepgaande journalistieke verhalen. Als ambassadeur van ParadigmataMedia® kunt u actief bijdragen aan onze missie. Als ambassadeur kunt u onze artikelen en projecten delen, evenementen organiseren en bewustzijn creëren rondom belangrijke onderwerpen. Als ambassadeur kunt u essentiële financiële steun bieden voor ons onafhankelijke onderzoek, het waarborgen van journalistieke integriteit en het faciliteren van innovatieve journalistieke initiatieven. Samen kunnen we grenzen verleggen, de status quo uitdagen en een waardevolle bijdrage leveren aan het publieke discours, waarbij we de kracht van vernieuwende journalistiek versterken.

Bij ParadigmataMedia® geloven we ook in het verenigen van mediaprofessionals. Daarom hebben we FreelanceJournalism® opgericht, het grootste onafhankelijke journalistieke netwerk voor freelance mediaprofessionals. Met meer dan 3.000 aangesloten freelance mediaprofessionals groeit ons netwerk snel. FreelanceJournalism® behartigt de belangen van deze freelancers die werkzaam zijn in de media en werken samen met diverse omroepen, televisieproductiebedrijven en publiceren in meer dan 160 kranten, tijdschriften en omroepbladen. Hierbij vertegenwoordigen ze ongeveer 85% van de totale omzet van magazines in Nederland. Onze leden produceren content in verschillende vormen, waaronder tekst, beeld en video.

Daarnaast zijn we trots op ons online magazine AmsterdamToday®, dat de band tussen nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van Amsterdam versterkt. AmsterdamToday® biedt uitgebreid nieuws, achtergrondartikelen, waardevolle gidsinformatie, nuttige tips, recensies en evenementenagenda’s op het gebied van cultuur, gastronomie en het uitgaansleven. Bovendien biedt AmsterdamToday® een platform voor journalisten in opleiding en aspirant-journalisten om waardevolle ervaring op te doen. Het magazine wordt financieel ondersteund door ParadigmataMedia®, wat opkomend journalistiek talent de kans biedt om hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in het veld. Sluit u aan bij Paradigmata Media en help ons de journalistiek vernieuwen, belangen behartigen en talent koesteren.

Toont alle 3 resultaten