Samenwerkingspartners Tik Tok Gezocht

Voor een nieuw jongerenmerk waarbij we Nederlandse scholieren van acht tot en met twaalf jaar aanspreken zoeken wij samenwerkingspartners die ons willen helpen met ons TikTok account. TikTok is de nieuwe video-app, razendpopulair onder ‘Generatie Z’ – tieners dus. Het is een heerlijke én kloppende mix van mobile-first video’s, muziek, VR-filters (zoals op Snapchat), hashtags, populaire merken, en influencers.

Het gaat om een zustermerk van Paradigmata Media waar onder andere ook Amsterdam Today onder valt, maar wel met een eigen toon, vormgeving en nieuwsselectie. Interactie is een belangrijk onderdeel van het nieuwe merk.

Interesse? Menno Lindeblad 06 51 792 777of mail naar info@ParadigmataMedia.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *