Vacature: redacteuren voor nieuwe titel Paradigmata Media (2 à 3 dagen per week)

Voor een nieuw jongerenmerk zoekt Paradigmata Media meerdere (freelance) redacteuren die twee à drie dagen per week, ook in het weekend, beschikbaar zijn. Met het merk willen we Nederlandse scholieren van acht tot en met twaalf jaar aanspreken. Het gaat om een zustermerk van Paradigmata Media waar onder andere ook Amsterdam Today onder valt, maar wel met een eigen toon, vormgeving en nieuwsselectie. Interactie is een belangrijk onderdeel van het nieuwe merk.
a

Wat zoeken we?

a

We zijn op zoek naar enthousiaste redacteuren die affiniteit met de doelgroep hebben. Je bent actief op Instagram en het platform heeft voor jou geen geheimen. Verder ben je creatief, wil je veel leren en heb je een goed taalgevoel. Ook neem je initiatief, kom je met nieuwe ideeën en denk je mee over hoe het nieuwe merk zich verder kan ontwikkelen. Affiniteit met nieuws, journalistiek en/of media – in de vorm van werkervaring, een opleiding of op een andere manier – is welkom. Redactionele ervaring is geen verplichting. Ervaring met Photoshop en Premiere Pro is een pré.
a

Wat bieden we?

a

Je komt terecht op de jonge en gezellige redactie van de nieuwssite Amsterdam Today in ons nieuwe onderkomen aan het Weesperplein in Amsterdam of bij Spaces aan de Herengracht. Je krijgt de kans veel te leren van de journalisten bij Paradigmata Media (Freelance Journalism) en je kunt je stempel drukken op het nieuwe merk. Je hebt de mogelijkheid vanaf het begin betrokken te zijn bij het opzetten en de ontwikkeling van dit nieuwe Magazine. De diensten die je in gaat vullen zijn zowel doordeweeks als in het weekend.
 
Interesse? Stuur je cv en motivatie naar Menno Lindeblad. info@ParadigmataMedia.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *