Groots durven dromen en exponentiële impact

Voor mij beginnen grote veranderingen met grote dromen. Een duurzame wereld is zo veel aantrekkelijker dan een wereld die aan zijn eigen groei ten onder gaat. Nu zet ik een stap verder als ondernemer, projectmanager en adviseur op het gebied van duurzame verandering en innovatie, om anderen uit te dagen hun stippen op de horizon te zetten. Groots durven dromen en exponentiële impact. Laten we de stip op de horizon zetten en actief bepalen hoe we willen dat de wereld eruit gaat zien! Ik wil mensen aanmoedigen, die grootse dromen te visualiseren, robuuste doelen te stellen. Laat onze dromen groter zijn dan onze angsten. Laten we een wereld creëren waarin welzijn in overvloed is zonder een negatieve impact op de wereld om ons heen. Waar droom jij van?

 

Menno lindeblad

Paradigmata Media

info@ParadigmataMedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *