Reverse Graffiti

Reverse Graffiti wijst op vervuiling

Reverse Graffiti, ook wel green graffiti of clean graffiti genoemd, is een kunstvorm die bestaat uit het creëren van patronen op muren en bestratingen door deze selectief schoon te maken. Deze methode wordt niet alleen door amateurs toegepast maar dus ook voor reclamedoeleinden. Reverse graffiti is een natuurvriendelijke, spraakmakende en ludieke manier van buitenreclame. Het is zeer geschikt voor het bereiken van een specifieke doelgroep. De uitingen kunnen namelijk op vrijwel elke gewenste plek kunnen worden geplaatst.

Duurzame marketing

Door middel van water en een door ons ontworpen sjabloon wordt er een originele reclameboodschap op de straat aangebracht. Eigenlijk wordt Reverse Graffiti niet aangebracht maar maken we selectief een stuk straat schoon waarmee uw uiting zichtbaar wordt.

Alexandre Orion

Alexandre Orion heeft honderden schedels getekend. Die maakt de Braziliaan door de, door auto’s gemaakte, zwarte aanslag op de tunnelwand weg te schrapen, tot de schone muur weer zichtbaar wordt. Met deze Reverse-graffiti maakt Orion graffiti op het muurtje rondom ons milieubewustzijn. Dit bracht ons op het lumineuze idee, en de afdeling Guerrilla Marketing was geboren.

Hoe viezer de straat, des te mooier de Reverse Graffiti

Duurzame manier van adverteren

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over onze Reverse Graffiti diensten. (Wij vragen geen vergunning aan voor Reverse Graffiti campagnes)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *