Bij Albert Heijn kun je met de Tap To Go-pas in een halve minuut je boodschappen doen

Shoppen zonder kassa

Klanten kunnen bij AH to Go met een pasje of hun mobiele telefoon met AH-app afrekenen zonder langs de kassa te gaan. Ze hoeven slechts de spullen te pakken die ze nodig hebben en het bijbehorende digitale prijskaartje te ‘tappen’.

Boodschappen doen bij een AH to go kan nu nog sneller. Je hebt alleen je Tap to go kaart en de bijhorende app nodig. Heb je een telefoon met NFC? Dan kan je daar ook mee tappen. Hou de kaart (of je smartphone dus) tegen het slimme prijskaartje en neem het product mee. 10 minuten later wordt het getapte artikel automatisch afgerekend.

Via de app kan je op elk moment bekijken wat er in je mandje zit en hoeveel je uiteindelijk gaat afrekenen. Je hoeft geen rekeningnummer in te typen om de app te kunnen gebruiken. Gewoon een proefbetaling van 1 eurocent doen en je bent er klaar voor.

Tap to go speelt in op de behoefte voor snelheid en gemak die onze klanten on the go hebben. Jan-Willem Dockheer, algemeen directeur van AH to go

Dit bericht werd getagd . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *