Paradigmata Media komt met Premium webshops

Paradigmata Media ontwikkeld momenteel vernieuwde versies van zijn websites met verbeterde viewability en maakt een grote stap op het gebied van branded content. De websites krijgen een nieuw design en een verbeterde navigatie, waardoor bezoekers van de sites sneller hun weg kunnen vinden. Bovendien hebben nu alle websites een beveiligde SSL verbinding zodat alle gegevens zijn versleuteld via een moderne Cipher Suite. Voor de ontwikkeling van de nieuwe apps wordt samengewerkt met diverse partners om de laatste innovatieve advertentieformaten en -posities mogelijk te maken. Zo zijn er speciale posities voor branded content die in-app automatisch worden doorgeplaatst op alle rubrieken van Amsterdam Today (High End, lifestyle, Automotive, Business, Entertainment, Gastronomic, Shopping en Art). Smart loading zorgt voor optimale zichtbaarheid van de in-app campagnes. Menno Lindeblad, Communications Director van Paradigmata Media: “Bij de nieuwe websites horen natuurlijk ook Premium webshops, die gebaseerd zijn op de nieuwste technieken. De vele gebruikers die ons dagelijks bereiken, krijgen de content nu nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker aangeboden”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *