89 degrees PR

89 degrees PR

Wat maakt content zo uniek dat impact ontstaat?

Communicatie, verbinding en toewijding. 89 degrees PR is een nieuw initiatief van Paradigmata Media gericht op opkomende lifestyle merken en jong talent met een klein budget. Met 89 degrees PR geven wij deze veelbelovende merken een kans om op te vallen in de media in een redactionele omgeving. 89 degrees PR is ontwikkeld voor ondernemers die, net als wij, vol van energie zijn en passie voor hun vak hebben. Omdat deze innoverende merken vaak een goed verhaal hebben, willen wij ons er ook graag aan verbinden. Werk jij aan een mooi lifestylemerk voortgekomen uit passie, gecombineerd met een goed idee, dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal?

89 degrees, 15 minutes and 50.8 seconds. That’s the current position of Polaris. The Northern Star. Viewed from another planet, it’s just one among many. But on Earth, it’s uniquely important. Fixed in place, an anchor. No matter where you are in the northern hemisphere, if you face Polaris, you face North. You know where you are.

Paradigmata Media is een house of brands van vijf labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie. Wij zijn onderdeel van Paradigmata Holding waar ook Amsterdam Today, Freelance Journalism, 89 degrees PR en Executive Business onder vallen. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Met het journalistieke nieuwsmerk Amsterdam Today en het media netwerk Freelance Journalism met meer dan 2400 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals weet de redactie dagelijks een krachtige groep lezers aan zich te binden. Hierbij worden wij 24/7 gevoed door een netwerk van media professionals, topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten.

Say Hello!

Mail naar info@ParadigmataMedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *