360 GRADEN VIRTUAL REALITY TOUR MAAKT WONINGEN TASTBAAR

OMDAT HET DE ERVARING IS DIE BIJBLIJFT

De GearVR virtual reality bril van Samsung zorgt samen met de Samsung S6 en S7 telefoon voor een ongeëvenaarde 3D ervaring. Paradigmata Media heeft een 360 graden Virtual Reality tour ontwikkeld die al veel wordt ingezet door makelaars. De 360-graden virtual reality tours geven geïnteresseerden de gelegenheid om hun wijk, straat en woning te bekijken alsof ze er middenin staan. Het 3D-effect zorgt voor diepte waardoor de grootte van een ruimte goed is in te schatten. Wij merken dat deze eerlijke manier van presenteren potentiële kopers rust en zekerheid geeft: woonruimtes worden tastbaar. Het kan het laatste zetje zijn om tot aankoop over te gaan. Eén van de redenen waarom deze 360-graden tour veel door makelaars en vastgoedontwikkelaars wordt gebruikt. Daarnaast kan de 360 graden tour op een website geplaatst worden zodat deze bekeken kan worden met pc of tablet. De mobiele versie van deze website ondersteunt Google Cardboard, een simpelere Virtual Reality-bril. Nieuwsgierig geworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *