Kantoor Executive Business Private Office verhuist naar Amsterdam

Executive Business Private Office

Met ingang van 1 oktober werkt ook Executive Business Private Office vanuit het kantoor van Paradigmata Media in Amsterdam. U kunt ons vinden op Herengracht 124-128, 1015 BT, Amsterdam, Noord-Holland Ons telefoonnummer en mailadres blijft uiteraard hetzelfde. U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor.

In oktober wordt via een advertentie op de eerste pagina van het online nieuws magazine Amsterdam Today,  ondernemers, directeuren en managers gewezen op het gemak van een chauffeur van Executive Business Private Office. Want de tijd die u bespaart als u gereden wordt door een chauffeur van Executive Business Private Office is onbetaalbaar.

*Executive Business Private Office, Amsterdam Today,  MKB-Persberichten and Freelance Journalism are based in Amsterdam and are operating businesses of Paradigmata Media.

eb-logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *