Vacature freelance Senior Sales Manager bij ParadigmataMedia

Vacature freelance Senior Sales Manager

Ben jij oud genoeg om een flinke dosis aan ervaring, daadkracht en leiderschap mee te brengen en jong genoeg om te begrijpen wat influencers zijn, waarom jongeren steeds minder TV kijken en waarom grote merken volop op Snapchat adverteren? En ben jij iemand die met ons kleine team, het vertrouwen van grote adverteerders weet te winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Paradigmata Media

Paradigmata Media is een agency voor brand consultancy & influencer management in het centrum van Amsterdam. De commerciële markt voor bloggers en influentials wordt alsmaar groter. Het aantal bloggers dat hier echt hun beroep van heeft gemaakt neemt toe en ook het werkterrein blijft groeien. Maar succes vraagt om focus en excellent management.

Paradigmata Media gelooft dat communicatie steeds relevanter wordt door de inzet van digitale media. Met 7 jaar ervaring heeft Paradigmata Media alle kennis in huis voor brede online marketing inzet op alle specialistisch niveaus, aangestuurd vanuit een integrale digitale aanpak. Bij Paradigmata Media vinden we het belangrijk dat we steeds beter worden in wat we doen. Gedreven door slimme inzichten en met gebruik van technologie maximaliseert Paradigmata Media het online resultaat binnen de marketing mix van haar klanten.

Vandaag de dag moeten merken nadenken over een intelligente implementatie van digitale marketing binnen hun marketingmix. De enige manier om in deze continu veranderende omgeving te excelleren is door je digitale marketing zo in te richten dat techniek, data, media en creatie als één team samenwerken. En dat doen wij. Zo helpen wij merken hun digitale ambities te realiseren. Onze werkwijze zorgt voor de laagste tarieven en een optimale besteding van je mediabudget. Een professionele playground van realtime data, innovatie en creativiteit. Wij creëren business voor onze klanten. Dat is altijd het doel. En dat doen we door de kracht van data, media, creatie en techniek te bundelen in innovatieve digital marketing-, mediastrategieën en campagnes.

Paradigmata Media is een boutique consultancy gespecialiseerd in Emotive Branding, Influential Marketing en Native Advertising en beschikt over een uitgebreid netwerk van content creators en zelfstandige mediaprofessionals. Wij zijn bruggenbouwers tussen uitgevers en retailers – tussen online content en offline kopers. Wij zorgen voor een geïntegreerd advies met stevige argumenten en een heldere uitleg over de rol van de verschillende online mogelijkheden binnen jou mediaplan. Wij ontwikkelen meetbare Paid, owned en earned media – online en offline – worden optimaal op elkaar afgestemd om jou doelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Mail je motivatie en cv naar info@Paradigmata.nl t.a.v. Menno Lindeblad. Zet in het onderwerp van je mail: Freelance Senior Sales Manager.

*Onder Paradigmata Media vallen Amsterdam Today, Executive Business, MKB-Persberichten, VEED Magazine en de besloten mediagroep op LinkedIn “Freelance Journalism” met ruim 2000 actieve nationale en internationale mediaprofessionals.

logo-paradigmatamedia-klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *