22 oktober 2019

UNBREAKINGNEWS

De beste video’s, podcasts, journalistiek en wetenschappelijke artikelen

We ontrafelen, polijsten en promoten de verborgen pareltjes die onopgemerkt blijven in het kabaal van clickbait en gaan met Unbreakingnews de focus verleggen van het ‘sensationele naar het fundamentele’. Het ontdekkingsmechanisme achter Unbreakingnews is al jaren in de maak, aanvankelijk ontwikkeld voor eigen onderzoek nu zijn we ervan overtuigd dat anderen het nuttig zullen vinden. Unbreakingnews wordt Samengesteld door Menno Lindeblad, Director & Founder van Paradigmata Media, Freelance Journalism, Executive Business, Renewable Energy Technologies en uitgever van Amsterdam Today en geobsedeerd door innovatie in de media. Uitgebreide profielen op LinkedIn.

Wat is Unbreakingnews?

Het magnum opus van Menno Lindeblad. Een nieuwe vorm van een nieuwsbrief die informeert met  links naar gezaghebbende artikelen op het internet. Door het indelen van artikelen op het internet in groepen ontstaat er een classificatie en met behulp van online zoekmethoden en scrapingtools is die classificatie te beschouwen als sensoren die aangeven hoe content overeenkomt met de 12 thema’s (The Magnificent Twelve). U gaat informatie vinden over Game Changing technologieën van de nabije toekomst, met een bijzondere interesse in artificial intelligence, toekomstige media en een overzicht van de meest interessante boeken, artikelen, video’s en podcasts. De nieuwsbrief wordt gekoppeld aan een website (nog in bèta) die dient als archief, te doorzoeken op steekwoorden. Contact: M.lindeblad@Unbreakingnews.eu
a

The Magnificent Twelve

d
♦ Artificial Intelligence
♦ Media
♦ Journalism
♦ Robotica
♦ Automation
♦ Sustainability
♦ Digital Economy
♦ Environment
♦ Cyber Security
♦ Extended Reality
♦ Edge Computing
♦ IoT
dIoT

Meld u aan en ontvang (gratis) een eclectische wekelijkse selectie uit de The Magnificent Twelve van de beste Essays, Boeken, Artikelen, Video’s en Meer.

Alle Voorkeuren
Artificial Intelligence
Media
Journalism
Robotica
Automation
Sustainability
Digital Economy
Environment
Cyber Security
Extended Reality
Edge Computing
IoT

Unbreakingnews / onderdeel van Paradigmata Media