Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap

 

Paradigmata Media staat aan de vooravond van een historische stap. Er is in de journalistiek een paradigmawisseling gaande. Om relevant te blijven zullen journalisten hun manier van werken moeten heroverwegen door meer te gaan schrijven over de grote thema’s van deze tijd en het ‘breakingnews’ weer van context voorzien. Paradigmata Media heeft de domeinnaam Unbreakingnews kunnen bemachtigen en gaat met het Creative Agency Freelance Journalism het nieuws herdefiniëren. We gaan met Unbreakingnews de focus verleggen van het ‘sensationele naar het fundamentele’.

Investeren in journalistiek

De bedrijfsvoering is ongecompliceerd. Wat binnenkomt wordt geïnvesteerd in journalistiek. Naast vaste medewerkers hebben we de beschikking over een legertje freelancers. Die overzichtelijke bedrijfsvoering onderscheidt ons van traditionele kranten en magazines waar uitgeverijen en aandeelhouders winst mee willen maken.

licentie

De oprichter van Communicatieadvies- en PR-Bureau Paradigmata media, Menno Lindeblad, is ook eigenaar van het journalisten netwerk Freelance Journalism, online nieuwsmagazine Amsterdam Today, Private Office Executive Business en de cleantech start-up Renewable Energy Technologies. Paradigmata Media dat opdrachten doet voor grote internationale merken is zeer nauw betrokken bij de journalistieke platforms. Paradigmata Media heeft voor de toekomst nog een ijzer in het vuur liggen, het is namelijk eigenaar van het CMS dat Unbreakingnews en Amsterdam Today gebruikt. Ooit moet dat gelicenseerd kunnen worden aan andere gebruikers. Het is illustratief voor één van de succesfactoren van Paradigmata media: het samenvallen van journalistiek, ondernemen en idealisme. Binnenkort wordt ons uitgebreide netwerk gebombardeerd met campagnemateriaal.

To be continued..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *