1 maart 2018

VOOR OPDRACHTGEVERS

Multidisciplinaire teams met de opdrachtgever als kostbare partner

Als mediaprofessional bent u gewend steeds vaker met specialisten samen te werken. Het vinden van het juiste bureau kan een uitdaging zijn. Wanneer u Paradigmata Media inschakelt helpen wij u met het maken en versterken van wezenlijke verbindingen tussen mensen, merken en media. Wij gaan voor u op zoek naar een verrassende combinatie van complementaire specialisten waardoor vernieuwende concepten geleverd kunnen worden.

Paradigmata Media is voor u als gespecialiseerd Communicatie bureau een extra kanaal om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten. Onze partners zijn bureaus en specialisten met een duidelijk specialisme in Communicatie, Media of Creatie. Partners zijn complementair in de expertise die zij brengen en zien de waarde van samenwerken.

Paradigmata Media is de oprichter van Freelance Journalismhet grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken in en om Amsterdam beter te laten communiceren.

Wilt u weten hoe wij dit organiseren, wie onze partners zijn en hoe wij u kunnen helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen persoonlijk contact met u op.