9 maart 2019

Renewable Energy

 

Changing the World with Renewable Energy for Sustainable Tomorrow

Het is evident dat innovatieve schone technologie op grote schaal moet worden ingezet. Met onze Amsterdamse Cleantech Startup: Renewable Energy technologies™ wil Paradigmata Media daar een herkenbare bijdrage aan leveren. In lijn met het Klimaatakkoord van Parijs en het Nederlandse klimaatbeleid, moet u als gebouweigenaar of -gebruiker de CO2-uitstoot en het energieverbruik van uw gebouwen drastisch terugbrengen. Dit levert uw organisatie op termijn kostenbesparingen op, maar vraagt eerst om een investering. Hoe maakt u de juiste keuzes?

Renewable Energy Technologies

Renewable Energy™ is de versneller en verbinder op weg naar 100% hernieuwbare energie. Samen met onze partners en klanten maken we groene keuzes. Wij helpen met besparen en met zelf opwekken van energie. Dat doen we door slimme producten en diensten en duurzame oplossingen eenvoudig en lokaal beschikbaar te maken.

We zien een veranderende, uitdagende wereld. Een wereld waar energie essentieel is maar die worstelt om de gevolgen van het gebruik ervan het hoofd te bieden. Een wereld waarin het klimaat verandert, luchtkwaliteit een cruciaal gezondheidsprobleem voor miljoenen mensen is en waar nu actie nodig isMaar hoewel klimaatverandering grote uitdagingen met zich meebrengt, biedt het ook enorme kansen. Wij geloven dat duurzame ondernemers de continuïteit van een gezond milieu en de samenleving het beste kunnen waarborgen. We kunnen veel sneller omschakelen naar een duurzame energievoorziening dan we denken. Die snelheid is noodzakelijk én levert ons veel voordelen op. Met al een paar kleine inspanningen verkleint ook u uw ecologische voetafdruk, en zorgt u er dus voor dat uw omgeving weer een stukje groener wordt.

Hoe doen we dat?

Samen met vernieuwende en visionaire klanten en partners – van omroepen en andere media tot pionierende sociaal ondernemers en multinationals waaronder informatici, marketing- en communicatieprofessionals, gedragswetenschappers, biologen en projectmanagers combineren wij onze wereldwijde missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap. Allemaal met dezelfde overtuiging: duurzaamheid moet makkelijker. Om een duurzame toekomst mogelijk te maken hebben we een beter begrip nodig van ons systeem, Aarde. Renewable Energy Technologies (RET) brengt duurzaamheidsonderzoek bij elkaar, waarbij we focussen op water, energie en een gezonde omgeving. Door onze expertise te bundelen, ontwikkelen we integrale oplossingen voor duurzaamheidsproblemen en verschaffen we kennis om bij te dragen aan een betere toekomst voor volgende generaties.