28 december 2019

podcasts

Underground

Geboren uit liefde voor muziek, zangers, TikTokkers, YouTubers, singer- songwriters, producers en theatermakers. Dé to-go plek voor nieuw Nederlands talent. Paradigmata Media gaat met UNDERGROUND een volgende stap zetten in het professionaliseren van het live circuit. Het op laten bloeien van (jonge) artiesten is één van de funderingen waar het label op is gebouwd.

Podcast

Het radiolandschap is volop in beweging. Het online radio luisteren is sterk in populariteit gestegen, er komen steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. We verspreiden niet alleen de muziek tot de verste uithoeken van de wereld, maar bieden ook de mogelijkheid tot het opnemen van muziek in de Underground studio.

Follow Your Dreams

Een poppodium tour, wekelijks spelen in clubs, een zomer vol buitenlandse clubs of alle festivals van Nederland en België platspelen; Underground faciliteert de shows die passen bij het momentum of werkt er samen met de artiest naar toe Underground is hét muzieklabel voor aanstormend talent. Denk jij dat je in aanmerking komt voor het management of voor de podcast? Stuur dan een mail met jouw gegevens en ontvang het wachtwoord voor het artiesten-managementbureau. Contact: M.lindeblad@Underground.nu

UNDERGROUND / onderdeel van Paradigmata Media