4 augustus 2018

Magazine

Digital Agency

Paradigmata Media is uitgever van Amsterdam Today, een actief onafhankelijk online nieuwsmagazine dat vanuit Amsterdam naar de wereld kijkt en zich richt op de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Het MKB heeft baat bij een sterke content strategie. Met content marketing kunt u met een beperkt budget landelijke bekendheid genereren. Een product of dienst met een verhaal is een merk. Huur daarom journalisten en andere storytellers in en ga verhalen maken. Echte verhalen die het waard zijn om te delen. Amsterdam Today is de plek voor de verspreiding van uw content. Wat is uw verhaal?

Toegang tot een groter netwerk en meer food inspiratie

Ontwikkelingen in de wereld van food, drinks en hospitality volgen elkaar snel op. Wij weten wat er nodig is om een culinair verhaal nieuwswaardig te maken. Om klanten in deze trendgevoelige en snel veranderende wereld te helpen met het verspreiden en groot maken van verhalen hebben we het platform Gastronomic op Amsterdam Today. Samen met onze content creators van Freelance Journalism maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content.

Branded Content

Dagelijks brengt Amsterdam Today het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is extra aandacht voor eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad. Wil je in Amsterdam jouw doelgroep effectief bereiken, dan is Amsterdam Today het geschikte platform. Middels branded content, vacatures, acties/aanbiedingen en Amsterdam Gastronomic kunnen we zeker bijdragen aan uw doelstellingen.

Portfolio

Hier treft u een overzicht van communicatie-uitingen in design, beeld en tekst waar we de afgelopen jaren met veel plezier en voor verschillende opdrachtgevers aan hebben gewerkt. Met als beste voorbeeld ons Digitaal Magazine Amsterdam Today.

 

Unbreakingnews

We gaan met Unbreakingnews de focus verleggen van het ‘sensationele naar het fundamentele’. Unbreakingnews is een nieuwe vorm van een nieuwsbrief die informeert met  links naar gezaghebbende artikelen op het internet. Door het indelen van artikelen op het internet in groepen ontstaat er een classificatie en met behulp van online zoekmethoden en scrapingtools is die classificatie te beschouwen als sensoren die aangeven hoe content overeenkomt met onze 12 thema’s (The Magnificent Twelve). Feiten scheiden van de fictie. En die feiten in de juiste context plaatsen. Journalistiek die onthult, duidt, analyseert en betrokken is. Net zoals onze abonnees betrokken zijn bij Unbreakingnews. Hierdoor is Unbreakingnews de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoogopgeleide, kapitaalkrachtige lezers.