20 mei 2019

Expertises

CONTENT MET IMPACT

Bij Paradigmata Media werken we samen aan de mooiste content voor onze klanten. In tekst, beeld en geluid. Voor uiteenlopende kanalen. Als makers van de content hebben we allemaal onze eigen talenten. Van taal tot video en van design tot planning. Daarmee versterken we één voor één ons team. Hoe kunnen aspecten uit het creatieve proces (insights, merkstrategie, gedragsverandering / design thinking, creativiteit) vaker worden ingezet bij business development die wordt gevoed door duurzame innovatie? En hoe kunnen we de kracht van een merk gebruiken om duurzaam consumentengedrag te stimuleren tijdens het creëren van commerciële groei? Communicatie begint met een goede strategie. Wat wilt u bereiken? Wat gaat u uitdragen, hoe gaat u zich profileren? En hoe gaat u uw duurzame product of dienst profileren? Wat is de kernboodschap? En hoe kijken anderen daar tegenaan? Wat is duurzaam? Hoe past uw product in de markt?

PR & Free publicity

Distributie

Branded content

Branded Partnerships

Conversie

Contentdesign

Guerrilla Marketing

Reverse (Green) Graffiti

Online magazines

♦ Recruitment

Social media

The Brand, the Content and the Media

Bij Paradigmata Media helpen we merken met contentmarketing. Dit doen we aan de hand van een vast proces: we beginnen bij het uiteenzetten van een contentstrategie, daarna creëren we content. Dit kunnen animatievideo’s zijn, blogs, Facebookposts, content voor Instagram, TikTok of LinkedIn. Voor alle content geldt dat we ook meedenken over de distributie en is de content geplaatst, dan helpen we ook nog mee met het communitymanagement. Op social media, of andere owned kanalen. Heeft u nieuwe en unieke teksten nodig voor uw website? Zoekt u bijvoorbeeld blogs, productbeschrijvingen of reisartikelen? Laat uw content schrijven tegen aantrekkelijke prijzen door onze freelance auteurs. a

We Create Business

Wij bedenken activerende concepten die daadwerkelijk bijdragen aan de commerciële doelstellingen van opdrachtgevers. We creëren merkactivaties, (online) winkelactivaties, podcasts, nieuwsbrieven en TikTokcampagnes. Maar we maken ook online magazines en nieuwe producten.

Artist Management

Geboren uit liefde voor muziek, zangers, TikTokkers, YouTubers, singer- songwriters, producers en theatermakers. Underground is dé to-go plek voor nieuw Nederlands talent en gaat een volgende stap zetten in het professionaliseren van het live circuit.

Recruitment

Paradigmata Media helpt klanten de regie te houden over hun marketingcommunicatie. Merken willen zelf aan de knoppen zitten en daarbij gebruik kunnen maken van de beste vakmensen, maar ontberen vaak het netwerk, de kennis en de tijd om dat goed te doen. En andersom willen creatieven en Mediaspecialisten ook graag direct voor merken werken, maar missen ze soms de juiste sturing. Deze twee werelden vinden elkaar niet altijd even makkelijk. Paradigmata Media vormt de ontbrekende schakel en neemt de verantwoordelijkheid op zich om die wederzijdse behoefte in goede banen te leiden. We hebben een flexibel en efficiënt netwerk van creatieve professionals opgebouwd, elk met hun eigen specialisatie. Dit stelt ons in staat om snel en eenvoudig een uniek team samen te stellen, dat aan de behoeften voldoet van uw merk en organisatie. Freelance Journalism is de creatieve tak van Paradigmata Media met inmiddels meer dan 2500 leden.