20 mei 2019

Expertises

CONTENT MET IMPACT

Bij Paradigmata Media werken we samen aan de mooiste content voor onze klanten. In tekst, beeld en geluid. Voor uiteenlopende kanalen. Als makers van de content hebben we allemaal onze eigen talenten. Van taal tot video en van design tot planning. Daarmee versterken we één voor één ons team. Hoe kunnen aspecten uit het creatieve proces (insights, merkstrategie, gedragsverandering / design thinking, creativiteit) vaker worden ingezet bij business development die wordt gevoed door duurzame innovatie? En hoe kunnen we de kracht van een merk gebruiken om duurzaam consumentengedrag te stimuleren tijdens het creëren van commerciële groei? Communicatie begint met een goede strategie. Wat wilt u bereiken? Wat gaat u uitdragen, hoe gaat u zich profileren? En hoe gaat u uw duurzame product of dienst profileren? Wat is de kernboodschap? En hoe kijken anderen daar tegenaan? Wat is duurzaam? Hoe past uw product in de markt?

PR & Free publicity

Distributie

Branded content

Branded Partnerships

Conversie

Contentdesign

Guerrilla Marketing

Reverse (Green) Graffiti

Online magazines

WordPress websites

Social media

The Brand, the Content and the Media

Bij Paradigmata Media helpen we merken met contentmarketing. Dit doen we aan de hand van een vast proces: we beginnen bij het uiteenzetten van een contentstrategie, daarna creëren we content. Dit kunnen animatievideo’s zijn, blogs, Facebookposts, content voor Instagram, TikTok of LinkedIn. Voor alle content geldt dat we ook meedenken over de distributie en is de content geplaatst, dan helpen we ook nog mee met het communitymanagement. Op social media, of andere owned kanalen.
a

We Create Business

Wij bedenken activerende concepten die daadwerkelijk bijdragen aan de commerciële doelstellingen van opdrachtgevers. We creëren merkactivaties, (online) winkelactivaties, podcasts, nieuwsbrieven en TikTokcampagnes. Maar we maken ook online magazines en nieuwe producten.

Artist Management

Geboren uit liefde voor muziek, zangers, TikTokkers, YouTubers, singer- songwriters, producers en theatermakers. Underground is dé to-go plek voor nieuw Nederlands talent en gaat een volgende stap zetten in het professionaliseren van het live circuit.