15 januari 2019

Events

Een event heeft bij ons een duidelijk doel: pakkende storytelling rondom uw merk creëren en een onvergetelijke beleving neerzetten.

Hoewel we veel tijd besteden aan het begeleiden van onze klanten om van hun Event een succes te maken, organiseren we zelf ook regelmatig evenementen. De kracht van ons netwerk ligt in online, social media en specialized events. Van Event concept tot de gastenlijst en organisatie; Club33 heeft een volledig aanbod van diensten in evenementenplanning en management. Spectaculaire openingen, een romantische dag, pers-events, pr-events, bedrijfsuitjes, kick-offs, incentives, styling, decoratie, entertainment, open dagen, product presentaties en verkoopmanifestaties.

Met ons uitgebreide netwerk gecombineerd met een hardwerkende, resultaatgerichte, no-nonsense aanpak creëren we maximale aandacht voor mooie merken. Storytelling en engagen met de doelgroep leveren een boost aan aandacht op.

Soms is het goed een verhaal face-to-face te vertellen. Samen met onze eventmanagers van Club33 helpen wij u met een Event dat in lijn is met uw communicatiedoelstellingenEen goede kwaliteitswijn of een amuse is natuurlijk onmisbaar bij een succesvolle borrel, feestavond of receptie, net als goed gezelschap. We selecteren zangers, dansers, sporters, kunstenaars, sterrenkoks en Hostess kortom iedereen die uw Event tot een succes maakt. Na meer dan 10 jaar Executive Business, waarmee we de basis hebben gelegd voor ons huidige netwerk, zien we dat dit netwerk is uitgegroeid tot een uitgebreid zakelijk netwerk waartoe zeer diverse high end bedrijven behoren, zowel nationaal als internationaal.

Club33 Partners worden vanzelfsprekend uitgenodigd voor onze Events en krijgen de mogelijkheid zich te presenteren. Als Partner kunt u altijd contact met ons opnemen voor speciale acties of Events binnen uw eigen bedrijf, wij staan voor u klaar. Voor meer informatie of aanvraag van een Club33 Partnership stuurt u ons een email en wij nemen dan meteen contact met u op! info@ParadigmataMedia.nl