3 december 2019

Digital Studio

Paradigmata Media helpt klanten de regie te houden over hun marketingcommunicatie. Merken willen zelf aan de knoppen zitten en daarbij gebruik kunnen maken van de beste vakmensen, maar ontberen vaak het netwerk, de kennis en de tijd om dat goed te doen. En andersom willen creatieven en Mediaspecialisten ook graag direct voor merken werken, maar missen ze soms de juiste sturing. Deze twee werelden vinden elkaar niet altijd even makkelijk. Paradigmata Media vormt de ontbrekende schakel en neemt de verantwoordelijkheid op zich om die wederzijdse behoefte in goede banen te leiden. We hebben een flexibel en efficiënt netwerk van creatieve professionals opgebouwd, elk met hun eigen specialisatie. Dit stelt ons in staat om snel en eenvoudig een uniek team samen te stellen, dat aan de behoeften voldoet van uw merk en organisatie. Freelance Journalism is de creatieve tak van Paradigmata Media met inmiddels meer dan 2500 leden.

Digital Studio biedt creatieve in-house dienstverlening, inspelend op de behoefte van organisaties om communicatie steeds meer binnen de eigen muren te regisseren. Vanuit het hart van de organisatie werken we nauw samen met de afdelingen communicatie, marketing en HR. Wij zijn een team van ontwerpers, creatieven en strategen die geloven dat technologie creativiteit en ambacht nodig heeft om menselijke ervaringen te leveren die naadloos integreren in het dagelijkse leven van mensen. Werken met Digital Studio betekent werken met een team van creatieve experts. Altijd beschikbaar op een afdeling binnen uw organisatie. Als er geen team in huis nodig is, wordt er een virtueel team samengesteld uit ons netwerk van ruim 2500 specialisten.

Door te kiezen voor geïntegreerde outsourcing, brengt u snel een toegewijd en op maat gemaakt team in uw organisatie. Door ze samen te voegen, brengt u digitaal DNA in uw bedrijf. Laat ons u helpen dat team op te bouwen. Met volledige transparantie vanaf het begin, zorgen we ervoor dat we duidelijke doelen stellen, een cultuur van samenwerking opbouwen en de prestaties bewaken.

Bent u een mediaprofessional? Word dan nu lid van de besloten groep Freelance Journalism op Linkedin. Freelance Journalism is onze besloten groep voor freelance mediaprofessionals zoals journalisten, graphic designers, editors, cartoonisten, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers, filmmakers, contentspecialisten et cetera.

Iets meer dan een jaar geleden bedacht ik Digital Studio. Gefrustreerd over het gebrek aan infrastructuur voor mezelf en andere creatieve ondernemers. Ik had het idee om een ​​hub te creëren voor mijn vrienden en mijzelf. Een plek voor creatieven om samen te komen. Een creatieve faciliteit zonder verbeeldingskracht of gebrek aan hulpmiddelen die nodig is om ideeën om te zetten in realiteit. Vandaag ben ik blij om aan te kondigen dat een faciliteit als deze nu bestaat. De eerste in zijn soort, gepland in samenwerking met The creative hub of Amsterdam. Een veelzijdige creatieve faciliteit van wereldklasse die alle creatieven uit verschillende disciplines verwelkomt. Met de lancering van Digital Studio hebben creatieven eindelijk een thuis. Dit is slechts het begin. Menno Lindeblad, Director Strategy & Communications at Paradigmata Media.