4 april 2021

Digital Community

Freelance Journalism is het antwoord op vragen als: Hoe vindt u uw opdrachtgevers en hoe haalt u een klus binnen? Waar en wanneer brengt u een offerte uit en hoe bepaalt u uw tarief? Hoe zet u zichzelf ‘in de markt’ en welke nieuwe mogelijkheden zijn er wat dat betreft? En hoe belangrijk is netwerken eigenlijk?
Freelance Journalism een snel groeiend netwerk van meer dan 3.000 aangesloten freelance mediaprofessionals.
Freelance Journalism heeft dagelijks nieuwe vacatures uit de media branche op het gebied van tekst, foto, vormgeving en communicatie.
Bescherm samen met ons de vrije journalistiek. Journalistiek speelt een cruciale rol bij het informeren van burgers en het bieden van duiding bij maatschappelijke vraagstukken. 

Paradigmata Media is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van marketing, communicatie en innovatie.

Veel mensen en organisaties beginnen geld te verdienen met hun online community of de community van partners. Het geheim is om de voor de hand liggende routes te vermijden en u te concentreren op het toevoegen van waarde aan de community. Een community is de groep mensen om u heen met gemeenschappelijke eigenschappen en interesses of ambities, die elkaar ontmoeten om samen dingen te ondernemen en doelen te bereiken. Met deze community bent u verbonden, in deze community zijn betekenisvolle relaties. Met die community communiceert u, bouwt u aan uw onderneming en gaat u doelen bereiken.

Hoofdthema’s:

 1. De beste manier om geld te verdienen met een community is niet door waarde uit leden te halen, maar door waarde toe te voegen. Wij ontwikkelen producten die leden willen kopen.
 2. Er zijn enorme kans voor community managers om inkomsten te verdienen met online communities zonder uit te verkopen.
 3. Er zijn nog grotere kansen voor experts om geld te verdienen met bestaande communities.

Kunt u ons helpen met:

 • Memberships
 • Branded products
 • Job-seekers
 • Recruiters
 • Coaching
 • Exclusive access
 • Merchandise
 • eBooks
 • Virtual products

Freelance Journalism

Freelance Journalism is het grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Met onze database van meer dan 3000 freelance mediaprofessionals weten wij altijd de juiste match te vinden voor de opdrachtgever en de freelance mediaprofessional. Wij willen graag doorgroeien en daar hebben wij uw hulp bij nodig. Bent u een freelance mediaprofessional en een expert op uw vakgebied dan zijn wij op zoek naar u. Voor meer informatie over Freelance Journalism kunt u de website bezoeken.