5 september 2016

Agency

Content voor duurzame, innovatieve & technologische leiders

Paradigmata Media is een creatief en ambitieus mediabedrijf met diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie. Paradigmata Media begon als marketing bureau en familiebedrijf van de familie lindeblad, vanuit een journalistiek hart en als liefde voor het verhaal van mooie merken. De basis voor Paradigmata Media werd in 2009 gelegd door Menno Lindeblad. In 2015 ontstond daaruit een het strategisch communicatiebureau, gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoer van strategie, concepten en activaties en nieuwe content – formats. We brengen merken en producten tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. Paradigmata Media adviseert opdrachtgevers al vele jaren over public relations en mediarelaties. Om een sterk merk te creëren is het belangrijk om het verhaal achter een merk te vertellen en de juiste media in te zetten. We werken met een klein vast team. Deze wordt voor bijna elke opdracht aangevuld met de specialisten op één specifiek vakgebied uit ons eigen Creative Agency. Freelance Journalism is het grootste Creative Agency van Nederland. Met meer dan 2500 journalisten en mediaprofessionals die dagelijks werken aan kwaliteitsnieuws. Op papier in krant en magazine, via web en app via tablet en smartphone. In tekst, beeld, geluid en video. Daarnaast hebben we een in-house ontwerpstudio voor zowel print, online als packaging design. Onze klanten zijn heel verschillend en dat maakt ze ook zo leuk. Voor organisaties die duurzaam, vernieuwend en maatschappelijk betrokken zijn. Wij geloven namelijk dat merken die relevant willen blijven ook dienen na te denken over hun rol in de wereld en zich kunnen inzetten voor iets wat werkelijk van betekenis is. Een gedragsverandering breng je niet alleen teweeg door te inspireren. Daar hoort ook bewustwording en activatie bij. Dit doen we door het bedenken, uitrollen en allround ondersteunen van campagnes met ambitieuze doelstellingen.

Creativiteit, Technologie en Data

Tech­no­lo­gie verandert onze com­mu­ni­ca­tie. Tussen we­reld­bur­gers én in de manier waarop vraag en aanbod elkaar vinden, Razendsnel. Een tijd vol kansen en uit­da­gin­gen voor ver­nieu­wen­de denkers. Paradigmata Media combineert creativiteit, technologie en data. Wij ontwikkelen creatieve businessoplossingen op het snijvlak van marketing & technologie. Door jarenlange ervaring in de online media weten we als geen ander hoe we de doelgroep moeten bereiken én boeien.

Publiciteit

Wij zien een wereld waarin de grens tussen merken en mensen vervaagt en merken onderdeel worden van het leven van mensen. We brengen deze merken tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Vraagt u zich wel eens af

Hoe u uzelf, uw merk of organisatie in de etalage zet, op een manier die bij u past? Of hoe u online zorgt voor een stevige persoonlijkheid van uw merk? Juist merken met idealen begeven zich vaak op nieuw terrein. De behoefte om onze creativiteit in te zetten voor een betere wereld leidde tot de oprichting van Paradigmata Media. Onze persoonlijke relaties zijn de kern van ons succes en hiermee scoren we de beste resultaten voor onze klanten. Wij produceren relevante content en communiceren op een manier die gehoord en onthouden wordt. Heeft u een geweldig duurzaam plan of idee? Uw plannen, onze gezamenlijke expertise. We helpen uw plannen te realiseren met communicatieadvies & uitvoering, duurzame campagnes en staan u bij als communicatieadviseur.

g

Hier vindt u de contactgegevens van alle merken, diensten en onderdelen van Paradigmata Media. [THE 13]