5 september 2016

Agency

Full service communicatiebureau

Tech­no­lo­gie verandert onze com­mu­ni­ca­tie. Tussen we­reld­bur­gers én in de manier waarop vraag en aanbod elkaar vinden. Razendsnel. Een tijd vol kansen en uit­da­gin­gen voor ver­nieu­wen­de denkers.

Paradigmata Media is een online uitgeverij en conceptingbureau in één. Wij ontwikkelen creatieve businessoplossingen op het snijvlak van marketing & technologie. Door jarenlange ervaring in de online media weten we als geen ander hoe we de doelgroep moeten bereiken én boeien. Paradigmata Media heeft een team van experts op het gebied van online PR, contentcreatie en social media.

Wij helpen zelfstandig mediaprofessionals een betekenisvol en winstgevend online bedrijf te starten en uitbouwen en beschikken over een snel groeiende community met duizenden leden. We ontwikkelen en realiseren creatieve content oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken van klanten en zijn de onzichtbare productiekracht achter de digitale campagnes van  gerenommeerde creatieve bureaus. Met als uitgangspunt dat de content het verhaal vertelt dat zorgt voor engagement van de consument bij uw merk.

Paradigmata Media is een house of brands van diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie en is oprichter van een internationaal media- en communicatienetwerk met meer dan 2.500 getalenteerde mediaprofessionals. Deze experts verzorgen voor klanten content creatie, social advertising, community management, webcare en social monitoring.

Wij zien een wereld waarin de grens tussen merken en mensen vervaagt en merken onderdeel worden van het leven van mensen. We brengen deze merken tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Het PR-bureau voor Food & Drinks

Bij Amsterdam Gastronomic Ontdekt u alles wat u moet weten over lekker eten en drinken, van persoonlijke aanbevelingen uit de luxe-industrie en het bedrijfsleven tot de nieuwste restaurantopeningen, pop-ups, cocktailmenu’s en gastronomische gerechten. Gastronomic is het goed bezochte culinaire platform over de eet- en drinkcultuur van Amsterdam dat mooie, journalistieke verhalen over eten en drinken publiceert en tips geeft. Wij geven uitgebreide informatie over alles wat u wilt weten over culinair en gastronomisch Amsterdam.

Het PR-bureau voor automotive

De automotive- en mobiliteitssector ontwikkelt zich razendsnel. Connected cars, elektrisch rijden, nieuwe modellen, nieuwe technologieën, en oplossingen voor mobiliteitsproblemen staan volop in de belangstelling. Als digitaal bureau kijken we bij Paradigmata Media altijd welke nieuwe technieken in staat zijn om onze ideeën naar het hoogste niveau te kunnen tillen. En vinden we dat Virtual Reality voor de automotive prima kan werken omdat Content in Virtual Reality format zorgt voor een veel sterkere emotionele betrokkenheid dan dezelfde content die via een normale video wordt getoond. Mensen kopen niet zomaar online een nieuwe auto, maar ze komen tegenwoordig pas bij de dealer aanrijden als ze exact weten wat ze willen en tegen welke prijs. De echte proefrit zit aan het eind van een lange serie online verkenningen die gemaakt worden. Dus als men online een echte proefrit benadert -één waarbij je de emotie voelt- , heb je goede kans dat de stap naar een live proefrit in uw merk en model al gezet is. De Virtual Reality proefrit is een onderdeel van de customer journey naar het showroom bezoek. Met als uiteindelijke doel het omzetten van de lead naar een daadwerkelijke aankoop. Aangetoond is dat het tastbaar maken van virtuele items de koopbereidheid verhoogt. Kortom, de toegevoegde waarde van Virtual Reality is service.

Vraagt u zich wel eens af

Hoe u uzelf, uw merk of organisatie in de etalage zet, op een manier die bij u past? Of hoe u online zorgt voor een stevige persoonlijkheid van uw merk? Hoe slim uw marketingplan ook in elkaar zit, zonder communicatie zal er weinig van terechtkomen. Uiteindelijk is elk marketingvraagstuk een communicatievraagstuk. Juist merken met idealen begeven zich vaak op nieuw terrein. De behoefte om onze creativiteit in te zetten voor een betere wereld leidde tot de oprichting van Paradigmata Media. Onze persoonlijke relaties zijn de kern van ons succes en hiermee scoren we de beste resultaten voor onze klanten. Wij produceren relevante content en communiceren op een manier die gehoord en onthouden wordt. Van een tekstdocument tot een compleet Digitaal Magazine valt onder het dienstenpakket van Paradigmata Media. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?
g
p

t

Amsterdam Today

Amsterdam Today, dat Paradigmata Media sinds 2014 uitgeeft, versterkt de binding tussen de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Het online magazine met prominente rollen voor High End, lifestyle, Automotive, Business, Entertainment, Gastronomic, Shopping en Art wordt uitgegeven in twee talen (Nederlands en engels). Amsterdam Today biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Paradigmata Media produceert naast het algemene, internationale deel ook een aanzienlijk deel lokale content. Deze komt tot stand met een internationaal netwerk van journalisten, fotograferen, verslaggeverscontent specialisten en vertalers.

Freelance Journalism

Paradigmata Media is de oprichter van Freelance Journalismhet grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Creative Lab maakt de link tussen onze mediamerken, uw campagne en de consument. Wij helpen u met wedstrijdformules, speciale advertentieformaten, native advertising, branded video content, longreads en veel meer. Samen met onze content creators van Freelance Journalism maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken in en om Amsterdam beter te laten communiceren. Om onze missie te realiseren, halen we graag gemeenschappelijk voordeel uit slimme partnerships. Waarin het resultaat altijd meer is dan de som van de delen.

Executive Business Private Office

Executive Business Private Office baant de weg naar voordelen die niet te koop zijn. We maken uw tijd vrij zodat u kunt genieten van het allerbeste wat het leven te bieden heeft. Van chauffeursdiensten tot insider-tips, strategie, campagnes, platforms, publiceren en e-commerce.

Club33

In Amsterdam is het concept van pop-up restaurant Club33 niet meer weg te denken. Bijzondere locaties zoals leegstaande gebouwen, boten of penthouses worden optimaal benut door ze om te bouwen tot tijdelijke, hippe restaurants en bars waar vooral wordt gewerkt met seizoensgebonden, lokale producten. Het afgelopen jaar hadden we er meer dan ooit en het ziet er naar uit dat dit nog maar het begin is. Sinds 2016 brengt Club33 een fikse dosis internationale energie in onze hoofdstad. Club33 is een besloten restaurant en één van de weinige Amsterdamse clubs met internationale allure. Wij zijn experts in het ontwikkelen en implementeren van club33 evenementen die uw merk, de media en het publiek samenbrengen.

BitterZoet

BitterZoet catering stelt een op maat gemaakte line-up samen uit ons partner netwerk van spraakmakende food & drank ondernemers. Daarnaast diepen we jouw thema, merk of gelegenheid verder uit door unieke cateringconcepten en gerechten te ontwikkelen. Concepten waarin het verhaal van het product en de locatie elkaar versterken. De insteek van alle cateringconcepten is uiteindelijk om de interactie met de gast te vergroten.

GreenDelicious

Een eigen biologische foodlijn stond al lange tijd hoog op het verlanglijstje, we zoeken altijd de beste ingrediënten voor bij de lekkerste gerechten en kopen graag in bij kleine boertjes uit Emilia-Romagna in Noord-Italië die vooral voor hun eigen familie en eigen dorp produceren. Veel van deze producten zoals de prachtige pure olijfoliën en heerlijke zoete Balsamico’s op basis van vers fruit bottelen we onder ons eigen merk GreenDelicious.

Beschikbare domeinnamen

Paradigmata Media heeft diverse domeinnamen die u kunt inzetten voor uw campagne, project of als actiematige url. Welke domeinnamen dat zijn kunt u aanvragen per mail. Hieronder treft u enkele voorbeelden.
m
• www.mkbpersberichten.nl
• www.casinoamsterdam.eu
• www.amsterdamsevacatures.eu
• www.newyorktourism.nl
• www.machismo.eu