5 september 2016

Agency

Content voor duurzame, innovatieve & technologische leiders

Paradigmata Media helpt organisaties, merken en mensen bij het vertellen van hun duurzame verhaal. De overgang naar een klimaatneutrale toekomst is ingezet. Er is geen weg terug. Wat betekent deze ingrijpende verandering voor uw organisatie? De basis voor Paradigmata Media werd in 2009 gelegd door Menno Lindeblad, de overkoepelende organisatie van een aantal in Public Relations gespecialiseerde Media, Diensten, Communicatieadvies- en PR-Bureaus. Daar waar het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Die meerwaarde ligt aan de basis van de werkzaamheden die Menno Lindeblad als communicatieadviseur vervult. Paradigmata Media adviseert opdrachtgevers al vele jaren over public relations en mediarelaties. Voor organisaties die duurzaam, vernieuwend en maatschappelijk betrokken zijn. Wij geloven namelijk dat merken die relevant willen blijven ook dienen na te denken over hun rol in de wereld en zich kunnen inzetten voor iets wat werkelijk van betekenis is.

Creativiteit, Technologie en Data

Tech­no­lo­gie verandert onze com­mu­ni­ca­tie. Tussen we­reld­bur­gers én in de manier waarop vraag en aanbod elkaar vinden, Razendsnel. Een tijd vol kansen en uit­da­gin­gen voor ver­nieu­wen­de denkers. Paradigmata Media combineert creativiteit, technologie en data. Wij ontwikkelen creatieve businessoplossingen op het snijvlak van marketing & technologie. Door jarenlange ervaring in de online media weten we als geen ander hoe we de doelgroep moeten bereiken én boeien.

House of Brands

Paradigmata Media is een house of brands van diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie en is oprichter van een internationaal media- en communicatienetwerk met meer dan 2.500 getalenteerde mediaprofessionals. Deze experts verzorgen voor klanten content creatie, social advertising, community management, webcare en social monitoring.

Publiciteit

Wij zien een wereld waarin de grens tussen merken en mensen vervaagt en merken onderdeel worden van het leven van mensen. We brengen deze merken tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Vraagt u zich wel eens af

Hoe u uzelf, uw merk of organisatie in de etalage zet, op een manier die bij u past? Of hoe u online zorgt voor een stevige persoonlijkheid van uw merk? Juist merken met idealen begeven zich vaak op nieuw terrein. De behoefte om onze creativiteit in te zetten voor een betere wereld leidde tot de oprichting van Paradigmata Media. Onze persoonlijke relaties zijn de kern van ons succes en hiermee scoren we de beste resultaten voor onze klanten. Wij produceren relevante content en communiceren op een manier die gehoord en onthouden wordt. Heeft u een geweldig duurzaam plan of idee? Samen maken we van duurzaamheid de norm. Uw plannen, onze gezamenlijke expertise. We helpen uw plannen te realiseren met communicatieadvies & uitvoering, duurzame campagnes en staan u bij als communicatieadviseur.
s
g

 

p