5 september 2016

About

Paradigmata Media: Hét PR-bureau voor ondernemend Amsterdam

Public Relations, Native Advertising en Content Creatie

Paradigmata Media ontwikkelt en realiseert creatieve content oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken van klanten. Met als uitgangspunt dat de content het verhaal vertelt dat zorgt voor engagement van de consument bij uw merk. Paradigmata Media is oprichter van een internationaal media- en communicatienetwerk met meer dan 2.500 getalenteerde mediaprofessionals. Paradigmata Media is een house of brands van diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie en is onderdeel van Paradigmata Holding waar ook Amsterdam Today, Freelance Journalism, en Executive Business onder vallen.

Wij zien een wereld waarin de grens tussen merken en mensen vervaagt en merken onderdeel worden van het leven van mensen. We brengen deze merken tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Media en communicatie dienen ingericht te worden op het gedrag van de consument en ervoor te zorgen dat merken altijd fysiek en emotioneel beschikbaar zijn.

Met het journalistieke nieuwsmerk Amsterdam Today en het media netwerk Freelance Journalism met meer dan 2500 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals weet de redactie dagelijks een krachtige groep lezers aan zich te binden. Hierbij worden wij 24/7 gevoed door een netwerk van media professionals, topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten. Paradigmata Media is eind 2009 opgericht door Menno Lindeblad. Amsterdam Today en Freelance Journalism zagen in 2014 het levenslicht.

Amsterdam Today

Amsterdam Today, dat Paradigmata Media sinds 2014 uitgeeft, versterkt de binding tussen de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Het online magazine met prominente rollen voor High End, lifestyle, Automotive, Business, Entertainment, Gastronomic, Shopping en Art wordt uitgegeven in twee talen (Nederlands en engels). Amsterdam Today biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Paradigmata Media produceert naast het algemene, internationale deel ook een aanzienlijk deel lokale content. Deze komt tot stand met een internationaal netwerk van journalisten, fotograferen, verslaggeverscontentspecialisten en vertalers.

Specialist in het professioneel filmen met de smartphone

Onze Mojo’s (mobiele journalisten) gebruiken hun smartphones en/of drone bij onder andere het filmen van een bijzonder evenement, een interview, een opening van een art gallery of een luxe winkel, een private party of gedenkwaardig moment et cetera. We maken professionele video’s voor bedrijven en particulieren, die zich op een aparte en aantrekkelijke manier onder de aandacht willen brengen of iets willen laten registreren. De kwaliteit van de video’s is tegenwoordig zo goed, dat ze probleemloos overal online kunnen worden vertoond. Voordeel met het filmen met een smartphone is dat de gefilmde personen op een event zich snel op hun gemak voelen, omdat gefilmd worden met een smartphone minder intimiderend is dan een grote camera. Hierdoor krijg je veel leukere en spontanere beelden en daardoor meer beleving en beleving is waar het vooral om gaat.
 
Wil je ook een video voor jouw bedrijf, evenement, website of sociale media? Amsterdam Today is gespecialiseerd in Immersive Journalism en smartphone en drone verslaggeving. Neem voor meer informatie en/of een offerte contact op door een e-mail te sturen naar editor@amsterdamtoday.eu. We nemen dan direct contact met je op over de interessante mogelijkheden.

Freelance Journalism

Paradigmata Media is de oprichter van Freelance Journalismhet grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Creative Lab maakt de link tussen onze mediamerken, uw campagne en de consument. Wij helpen u met wedstrijdformules, speciale advertentieformaten, native advertising, branded video content, longreads en veel meer. Samen met onze content creators van Freelance Journalism maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken in en om Amsterdam beter te laten communiceren. Om onze missie te realiseren, halen we graag gemeenschappelijk voordeel uit slimme partnerships. Waarin het resultaat altijd meer is dan de som van de delen.

Executive Business Private Office

Executive Business Private Office actualiseert het concept van het individuele privékantoor, gediend door een team van interne professionele adviseurs en externe medewerkers. Tijd is kostbaar en u wilt uw tijd daarom zo goed mogelijk besteden. Het liefst zou iedereen zich alleen bezig willen houden met wat hij of zij echt belangrijk of leuk vindt. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar u kunt dat wel. U bent in de positie om een Private Office in te huren, om al die onvermijdelijke dagelijkse tijdrovende zaken voor hun rekening te nemen. Hierdoor kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw bedrijf en uw familie. Een Private Office draagt zorg voor alle dagelijkse beslommeringen in en om uw privé leven zoals uw huis, tuin en oldtimer collectie. Een Private Office ontfermt zich over uw tijd. Een Private Office creëert voor u tijd. Kostbare tijd die u zelf kunt besteden aan hetgeen u het belangrijkste vindt om te doen.

BitterZoet Catering

BitterZoet catering stelt een op maat gemaakte line-up samen uit ons partner netwerk van spraakmakende food & drank ondernemers. Daarnaast diepen we jouw thema, merk of gelegenheid verder uit door unieke cateringconcepten en gerechten te ontwikkelen. Concepten waarin het verhaal van het product en de locatie elkaar versterken. De insteek van alle cateringconcepten is uiteindelijk om de interactie met de gast te vergroten.

Interim

Ieder bedrijf heeft wel eens de behoefte aan extra kennis of handen op locatie. Dit kan vanwege bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof of extra druk door grote projecten. Op dat soort momenten kunnen wij inspringen om projecten soepel te laten verlopen. Ook mediabureaus die ervaren professionals zoeken, met een groen hart en kennis van de duurzame markt, kunnen ons als freelancer inhuren. We kunnen onze eigen mensen inzetten, maar we hebben ook een groot netwerk van freelancers. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.

 

Vraagt u zich wel eens af:

Hoe u uzelf, uw merk of organisatie in de etalage zet, op een manier die bij u past? Of hoe u online zorgt voor een stevige persoonlijkheid van uw merk? Hoe slim uw marketingplan ook in elkaar zit, zonder communicatie zal er weinig van terechtkomen. Uiteindelijk is elk marketingvraagstuk een communicatievraagstuk. Juist merken met idealen begeven zich vaak op nieuw terrein. De behoefte om onze creativiteit in te zetten voor een betere wereld leidde tot de oprichting van Paradigmata Media. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel: 06 51 792 777 of stuur een bericht: info@ParadigmataMedia.nl

 .