Ambassador Marketing

Wij matchen merken met ambassadeurs en brand fans. Wij bieden Ambassadors de mogelijkheid om te bouwen aan langdurige relaties met je favoriete merken door persoonlijke en eerlijke verhalen te vertellen en deze te delen via social media. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. We hebben een in-house fotografie- en videostudio, dus kunnen alles supersnel voor je maken. Inmiddels al meer dan 250.000.000 views en miljoenen likes op onze social media kanalen waarbij er steeds meer video’s zijn die meer dan 300.000 keer worden bekeken.

Publiciteit

Wij zien een wereld waarin de grens tussen merken en mensen vervaagt en merken onderdeel worden van het leven van mensen. We brengen deze merken tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Ben jij ook een Brand Ambassador? Meld je aan bij ons team via info@ParadigmataMedia.nl en doe mee met lopende campagnes voor een van de merken waarvoor we campagnes opzetten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.