De views en abonnees in deze Spartaanse tijden vormen een verzachtende omstandigheid

Door de coronacrisis pieken zowel het siteverkeer van Amsterdam Today en Freelance Journalism als de aanwas van nieuwe abonnees bij Unbreakingnews maar ook het gezamenlijk aantal volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube en TikTok ligt ver boven het miljoen.

Ruim 2900 leden in de besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn (Freelance Journalism is een besloten groep voor freelance mediaprofessionals zoals journalisten, editors, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers en contentspecialisten).

Inmiddels al meer dan 250.000.000 views en miljoenen likes op onze Tiktok kanalen waarbij er steeds meer video’s zijn die meer dan 300.000 keer worden bekeken. Zomaar wat cijfers over de stortregen aan nieuws die sinds het uitbreken van de coronacrisis neerdaalt.

Door de nodige maatregelen omtrent het Coronavirus verkeren veel ondernemers in zwaar weer. Om de ondernemers te helpen biedt Amsterdam Today de mogelijkheid gratis op de nieuwswebsite te adverteren. De gratis advertentie ter waarde van 500,- euro is speciaal voor ondernemers in sectoren die direct getroffen zijn door de kabinetsmaatregelen om het Coronavirus in te dammen. Van zzpér tot corporate niemand ontkomt eraan. Aan de besmetting zelf, maar vooral aan de gevolgen ervan. De pijn is voor iedereen voelbaar. Vandaar deze actie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.