5 oktober 2017

PR en communicatie

Communicatie, verbinding en toewijding

Paradigmata Media is een communicatiebureau gespecialiseerd in het maken en versterken van wezenlijke verbindingen tussen mensen, merken en media.

In de wereld van digitale marketing kan niemand het zich veroorloven om stil te zitten. Doelgroepen evolueren voortdurend. Dit geldt ook voor de algoritmes van zoekmachines en sociale netwerken. De inzet van content marketing moet ook evolueren, maar dat gaat niet over de juiste zoekwoorden kiezen. Paradigmata Media biedt toegang tot meer dan 2400 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals voor tekstuele content en innovatieve creatiediensten die binnen een aantal uren geleverd kan worden.

De kortste weg naar publiciteit

Benader kranten, radio & TV, lokale media of vakbladen. MKB Persberichten is een mediadatabase met de gegevens van meer dan 10.000 mediaprofessionals: journalisten, graphic designers, editors, cartoonisten, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers, filmmakers, contentspecialisten et cetera.

MKB-Persberichten

MKB-Persberichten is een effectief persberichtendistributieplatform dat de focus legt op het distribueren van Nederlandse persberichten van het MKB. Naast eventuele plaatsing van jouw persbericht op AmsterdamToday.eu, kunnen wij jou persbericht versturen aan meer dan 10.000 ingeschreven mediaprofessionals uit onze opt-in mediadatabase, en plaatsen wij jouw persbericht op verschillende social media kanalen. Naast diverse facebookpagina’s hebben wij op LinkedIn een besloten groep voor mediaprofessionals met meer dan 2400 actieve leden!

MKB-Persberichten biedt je een ongekend netwerk. Wil jij ook toegang tot alle offline en online journalisten en media in Nederland? Een persbericht versturen via ons netwerk kost slechts eenmalig 89,- euro exclusief BTW. Je ontvangt dan een factuur achteraf. Daarnaast kunnen wij jou ook helpen, door te ondersteunen bij het opstellen van jouw persberichten en/of andere nieuwswaardige content. Dit tarief is in overleg.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is één van de sterkste manieren van adverteren om een specifieke doelgroep te bereiken. Door alle gegevens die wij als gebruiker achterlaten, leert Facebook ons steeds beter kennen en dit geeft extra mogelijkheden voor marketeers om de juiste doelgroep te bereiken.

Op jouw Facebook tijdlijn zie je allang niet meer de meest recente content. Je ziet de content waarvan Facebook wil dat jij die ziet. Persoonlijk aan jou geserveerd door het Facebook algoritme. Dit Facebook algoritme zorgt ervoor dat jouw organisch bereik alsmaar kleiner wordt. Wanneer je van plan bent om een serieuze social media strategie via Facebook in te zetten kom je er dus niet onderuit. Facebook adverteren is een must. Onze social media specialisten zitten voor je klaar dus schroom niet om contact op te nemen. Voor direct contact mail je: info@ParadigmataMedia.nl