5 oktober 2017

PR en communicatie

Communicatie, verbinding en toewijding

Paradigmata Media is een communicatiebureau gespecialiseerd in het maken en versterken van wezenlijke verbindingen tussen mensen, merken en media.

In de wereld van digitale marketing kan niemand het zich veroorloven om stil te zitten. Doelgroepen evolueren voortdurend. Dit geldt ook voor de algoritmes van zoekmachines en sociale netwerken. De inzet van content marketing moet ook evolueren, maar dat gaat niet over de juiste zoekwoorden kiezen. Paradigmata Media biedt toegang tot meer dan 2400 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals voor tekstuele content en innovatieve creatiediensten die binnen een aantal uren geleverd kan worden.

MKB-Persberichten

Benader kranten, radio & TV, lokale media of vakbladen. MKB Persberichten is een mediadatabase met de gegevens van meer dan 10.000 mediaprofessionals: journalisten, graphic designers, editors, cartoonisten, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers, filmmakers, contentspecialisten et cetera.

De kortste weg naar publiciteit

MKB-Persberichten is een effectief persberichtendistributieplatform dat de focus legt op het distribueren van Nederlandse persberichten van het MKB. Naast plaatsing van jouw persbericht op AmsterdamToday.eu, kunnen wij jouw persbericht versturen aan meer dan 10.000 ingeschreven mediaprofessionals uit onze opt-in mediadatabase, en plaatsen wij jouw persbericht op verschillende social media kanalen waaronder in onze besloten groep op LinkedIn voor mediaprofessionals met meer dan 2400 actieve leden en op de Facebookpagina van Amsterdam Today met meer dan 13.000 volgers!

Dashboard

Een gemiddelde journalist krijgt tientallen persberichten per dag. Jij wilt niet alleen zorgen dat jouw bericht daarbij zit, maar ook dat jouw bericht aandacht krijgt in de media. Het versturen van een persbericht bij Paradigmata media begint met de plaatsing van jouw persbericht op het online nieuws magazine Amsterdam Today. Op Amsterdam Today krijg jij je persoonlijke dashboard waar je eenvoudig zelf je persberichten met foto’s en video’s kunt plaatsen. Het enige wat nog rest is aangeven wie van de 10.000 journalisten uit onze mediadatabase jouw persbericht moet ontvangen. Je kunt de mediaprofessionals selecteren op expertise, redactie, regio, medium of op naam.

MKB-Persberichten biedt je een ongekend netwerk. Wil jij ook toegang tot alle offline en online journalisten en media in Nederland? Vanaf circa € 1.500 tot € 2.500 per jaar kun je MKB Persberichten gebruiken. Inclusief onbeperkt plaatsing op Amsterdam Today en mediadatabase. De prijs van een abonnement is afhankelijk van je specifieke wensen.

89 degrees PR

Wat maakt content zo uniek dat impact ontstaat?

Communicatie, verbinding en toewijding. 89 degrees PR is een nieuw initiatief van Paradigmata Media gericht op opkomende lifestyle merken en jong talent met een klein budget. Met 89 degrees PR geven wij deze veelbelovende merken een kans om op te vallen in de media in een redactionele omgeving. 89 degrees PR is ontwikkeld voor ondernemers die, net als wij, vol van energie zijn en passie voor hun vak hebben. Omdat deze innoverende merken vaak een goed verhaal hebben, willen wij ons er ook graag aan verbinden. Werk jij aan een mooi lifestylemerk voortgekomen uit passie, gecombineerd met een goed idee, dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal?

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is één van de sterkste manieren van adverteren om een specifieke doelgroep te bereiken. Door alle gegevens die wij als gebruiker achterlaten, leert Facebook ons steeds beter kennen en dit geeft extra mogelijkheden voor marketeers om de juiste doelgroep te bereiken.

Op jouw Facebook tijdlijn zie je allang niet meer de meest recente content. Je ziet de content waarvan Facebook wil dat jij die ziet. Persoonlijk aan jou geserveerd door het Facebook algoritme. Dit Facebook algoritme zorgt ervoor dat jouw organisch bereik alsmaar kleiner wordt. Wanneer je van plan bent om een serieuze social media strategie via Facebook in te zetten kom je er dus niet onderuit. Facebook adverteren is een must. Onze social media specialisten zitten voor je klaar dus schroom niet om contact op te nemen. Voor direct contact mail je: info@ParadigmataMedia.nl