5 oktober 2017

PR en communicatie

Communicatie, verbinding en toewijding

Paradigmata Media is een communicatiebureau gespecialiseerd in het maken en versterken van wezenlijke verbindingen tussen mensen, merken en media. Dankzij ons internationale netwerk van mediaprofessionals krijgt jouw organisatie díe aandacht en publiciteit die je doelgroep aanspreekt. En met ons abonnement ben je verzekerd van doorlopende aandacht in de media.

Paradigmata Media is de oprichter van Freelance Journalismhet grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken in en om Amsterdam beter te laten communiceren. In de wereld van digitale marketing kan niemand het zich veroorloven om stil te zitten. Doelgroepen evolueren voortdurend. Dit geldt ook voor de algoritmes van zoekmachines en sociale netwerken. De inzet van content marketing moet ook evolueren, maar dat gaat niet over de juiste zoekwoorden kiezen. Paradigmata Media biedt toegang tot meer dan 2400 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals voor tekstuele content en innovatieve creatiediensten die binnen een aantal uren geleverd kan worden.

MKB-Persberichten

MKB Persberichten is de mediadatabase die vele bedrijven, PR-bureaus en ​(overheids)​instanties gebruiken om te kiezen ​aan ​welke mediaprofessionals ​ze hun persberichten sturen. Benader kranten, radio & TV, lokale media of vakbladen. MKB Persberichten is onze mediadatabase met de gegevens van meer dan 10.000 mediaprofessionals: journalisten, graphic designers, editors, cartoonisten, tekstschrijvers, redacteuren, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, videomakers, filmmakers, contentspecialisten et cetera.

MKB Persberichten dekt ruim 90 procent van het Nederlandse medialandschap. Van bekende kranten en tv-programma’s tot lokale nieuwssites en vakbladen.

De kortste weg naar publiciteit

MKB-Persberichten is een effectief persberichtendistributieplatform dat de focus legt op het distribueren van Nederlandse persberichten van het MKB. Naast plaatsing van jouw persbericht op AmsterdamToday, kunnen wij jouw persbericht versturen aan meer dan 10.000 ingeschreven mediaprofessionals uit onze opt-in mediadatabase, en plaatsen wij jouw persbericht op verschillende social media kanalen waaronder in onze besloten groep op LinkedIn voor mediaprofessionals met meer dan 2400 actieve leden en op de Facebookpagina van Amsterdam Today met meer dan 13.000 volgers!

MKB Persberichten als promotor van jouw merk

Voor veel bedrijven behoort het al tot de normale routine: het uitgeven van een persbericht met de teasers van het laatste nieuws omtrent jou bedrijf, website of merk. Plaats je het persbericht bij MKB Persberichten dan komt je persbericht ook bij die mensen terecht die wel in het onderwerp zijn geïnteresseerd maar jouw bedrijf, website of merk nog niet kennen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor radio- en tv-programma’s, websites, kranten en andere nieuwsmedia.

Dashboard

Een gemiddelde journalist krijgt tientallen persberichten per dag. Jij wilt niet alleen zorgen dat jouw bericht daarbij zit, maar ook dat jouw bericht aandacht krijgt in de media. Het versturen van een persbericht bij Paradigmata media begint met de plaatsing van jouw persbericht op het online nieuws magazine Amsterdam Today. Op Amsterdam Today krijg jij je persoonlijke dashboard waar je eenvoudig zelf je persberichten met foto’s en video’s kunt plaatsen. Het enige wat nog rest is aangeven wie van de 10.000 journalisten uit onze mediadatabase jouw persbericht moet ontvangen. Je kunt de mediaprofessionals selecteren op expertise.

We open doors to journalists, relations and prospects

MKB-Persberichten biedt je een ongekend netwerk. Wil jij ook toegang tot alle offline en online journalisten en media in Nederland? Vanaf circa € 750,- per kwartaal kun je MKB Persberichten gebruiken. Inclusief onbeperkt plaatsing op Amsterdam Today en mediadatabase. De prijs van een abonnement is afhankelijk van je specifieke wensen. De directie van Paradigmata Media is lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en houdt zich aan de ethische regels van het journalistieke vak.

MKB Persberichten plaatsingsformulier

Met dit formulier kun je jouw persbericht insturen voor distributie via MKB Persberichten. Met MKB Persberichten wordt het versturen van persberichten een stuk eenvoudiger. Geen lastige systemen of achterstallige perslijsten. Wij versturen jou persbericht via onze up to date mediadatabase naar meer dan 10.000 mediaprofessionals. Zo breng je jouw nieuws snel en eenvoudig bij de juiste mediaprofessionals. Vink de mediaprofessionals aan naar wie je je persbericht wilt versturen! *

Alle Media
Journalisten
Bloggers
Contentspecialisten
Copywriters
Correspondenten
Editors
Fotografen
Filmmakers
Redacteuren
Cartoonisten
Graphic Designers
PR en Communicatie Specialisten
Scriptwriters
Tekstschrijvers
Vertalers
SEO-Specialisten