26 juli 2017

Media Recruiters

Zoekt je een freelance mediaprofessional om jouw project te bemannen, verloop op te vangen of tijdelijk verzuim van een collega op te lossen? Of heb je tijdelijk deskundige expertise nodig die je zelf niet in huis hebt? Ben je een opdrachtgever, op zoek naar een freelance mediaprofessional met een specialisme? Ben je als professional op zoek naar een prachtige opdracht of ga je binnenkort aan een nieuwe opdracht starten? Onze Media recruiters kunnen jou hiermee helpen.

Pure Marketing Power

Geen bureau kent zoveel mediamensen persoonlijk zoals wij. We kennen het trackrecord van onze kandidaten en weten in welke setting ze tot die bijzondere prestatie zijn gekomen. We zijn dagelijks in gesprek met opdrachtgevers en kandidaten. Paradigmata Media ziet de verschuiving van recruitment naar marketing. Onze media recruiters hebben bij het plaatsen van vacatures als hoofddoel dat de vacature op korte termijn door de juiste persoon ingevuld wordt. Maar ook niet onbelangrijk is om te zorgen dat potentiële kandidaten als bezoeker op je website terecht komen. Met andere woorden: traffic. Wij snappen dat dit soms lastig is en helpen jou daar mee.

Het recruitment platform voor mediaprofessionals

Paradigmata Media werkt als innovatief recruitment platform aan de toekomst van mediaprofessionals en heeft de ambitie om van een startup een marktleider maken. Daarnaast wordt ook het aantal websites uitgebreid om de volledige markt van mediaprofessionals te bedienen.

Multiposting

Wij kunnen de bij Freelance Journalism geplaatste vacatures eenvoudig doorplaatsen op ruim 300 jobboards. Optimaal gebruikersgemak en zo weinig mogelijk handelingen waardoor een maximale tijdwinst wordt behaald. En dat alles voor een betaalbare prijs. Door vacatures slim uit te zetten op de juiste jobboards bespaar je kosten. Vacatures die eenvoudiger te vervullen zijn, kunnen eerst op gratis jobboards worden gepost en (eventueel) met een vertraging van enkele dagen op betaalde jobboards. Jouw eigen website wordt gezien als de bron van de vacature. Je leidt op deze manier niet alleen alle bezoekers naar jouw website toe, maar zorgt er ook voor dat zoekmachines jouw website zien als oorspronkelijke bron van de vacature.

Paradigmata Media onderscheidt zich door passie voor media, kandidaten en opdrachtgevers. Dat zie je terug in de kennis van het media vak en de diepgang in de relatie met kandidaat en opdrachtgever. Wij helpen mediaprofessionals en opdrachtgevers aan aan flexibiliteit. Wij verdiepen ons in de professional, in de organisatie en in de markt. Ook investeren we veel tijd en geld in onderzoek, waardoor we precies weten wat onze klanten nodig hebben. We verdiepen ons in de freelance mediaprofessional als mens en brengen zijn of haar kwaliteiten en wensen in kaart. Door dag in, dag uit persoonlijk contact te hebben met opdrachtgevers weten we met welke opgaven zij zitten, en hebben we een passende oplossing op het moment dat ze die nodig hebben.

Media Recruiters

Wij zijn er in gespecialiseerd om met mediaprofessionals in contact te komen. Omdat we beschikken over slimme zoekmethoden (Boolean Search) en omdat we heel goed zijn in werving en selectie. Binnen onze database van ruim 2400 gekwalificeerde kandidaten, middels social media, in jobboards en binnen onze netwerken. Daarbij worden we ondersteund door goed getrainde Media Recruiters.

Op zoek naar freelance hbo- en wo-mediaprofessionals?

Freelance Journalism weet de Freelance mediaprofessional te vinden die aansluit op jouw vraag. Met onze vacaturesite op Freelance Journalism bereiken we freelancers in iedere specialisatie van journalist tot cartoonist. Freelance Journalism biedt freelance mediaprofessionals een podium waar opdrachtgevers hen snel, makkelijk en voordelig kunnen vinden. Wij doet dit via een inventief databasemanagementsysteem (MySQL) én een snel groeiend netwerk van meer dan 2400 aangesloten freelance mediaprofessionals. Zoek jij een mediaprofessional met veel werkervaring of juist een specialist met actuele kennis? Wij selecteren de beste freelance kandidaat uit ons netwerk of plaats gratis een opdracht op onze vacaturesite.

Visie

Paradigmata Media biedt dienstverlening aan die erop gericht is om jouw recruitment processen te ontzorgen. Dat doen we onder andere door voortdurend te innoveren en in te spelen op ontwikkelingen in de markt en de techniek.

Vacature/opdracht plaatsen

Easy Pack

Comfort Pack 

  • Maak van uw vacature een gesponsorde vacature
  • 1 week lang online op een toppositie op FreelanceJournalism.eu
  • Gesponsorde Vacatures staan in de zoekresultaten boven de gratis vacatures
  • Het tarief bedraagt 150,- per plaatsing

Power Pack

  • Plaatsing van je Vacature in het online nieuws magazine AmsterdamToday.eu
  • Jouw vacature wordt getarget geboost op de sociale media als Facebook voor sneller resultaat
  • Het tarief is vanaf 150,- per plaatsing

Special Pack

  • Het plaatsen van een specifieke zoekopdracht naar een mediaprofessional
  • Het tarief is vanaf 500,- per zoekopdracht
  • Multiposting: prijs op aanvraag

Ben jij een mediaprofessional?

Freelance media opdrachten via Paradigmata Media betekent toegang tot ons netwerk. In dit netwerk ontmoet je mediaprofessionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen. Ben jij een mediaprofessional dan nodigen we je uit om een creatieve coalitie te vormen en lid te worden van onze besloten groep op LinkedIn met meer dan 2400 leden. We zijn op zoek naar communicatie-disruptors, oorspronkelijk, onconventioneel en onderscheidend.


Contact

Heb je vragen betreffende de aankoop van één van onze producten? Neem dan contact op met onze Media Recruiters via onderstaand contactformulier.


 

Photo credit: SupportPDX via Foter.com / CC BY