5 september 2016

About

Paradigmata Media: Hét PR-bureau voor ondernemend Amsterdam

Welkom bij Paradigmata Media. Wij zijn onderdeel van Paradigmata Holding waar ook Amsterdam Today, Freelance Journalism en Executive Business onder vallen. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Met het journalistieke nieuwsmerk Amsterdam Today en het media netwerk Freelance Journalism met meer dan 2400 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals weet de redactie dagelijks een krachtige groep lezers aan zich te binden. Hierbij worden wij 24/7 gevoed door een netwerk van media professionals, topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten. Paradigmata Media is eind 2009 opgericht door Menno Lindeblad. Amsterdam Today en Freelance Journalism zagen in 2014 het levenslicht.

Interim

Ieder bedrijf heeft wel eens de behoefte aan extra kennis of handen op locatie. Dit kan vanwege bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof of extra druk door grote projecten. Op dat soort momenten kunnen wij inspringen om projecten soepel te laten verlopen. We kunnen onze eigen mensen inzetten, maar we hebben ook een groot netwerk van freelancers. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.

Paradigmata Media is uitgever van Amsterdam Today, een actief onafhankelijk online nieuwsmagazine dat vanuit Amsterdam naar de wereld kijkt en zich richt op de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Het MKB heeft baat bij een sterke content strategie. Met content marketing kun je met een beperkt budget landelijke bekendheid genereren. Een product of dienst met een verhaal is een merk. Huur daarom journalisten en andere storytellers in en ga verhalen maken. Echte verhalen die het waard zijn om te delen. Amsterdam Today is de plek voor de verspreiding van jou content. Wat is jouw verhaal?

Paradigmata Media is de oprichter van Freelance Journalism, het grootste journalistieke platform voor mediaprofessionals in Nederland. Freelance Journalism is een professionele recruitment organisatie, gespecialiseerd in de werving en selectie van vakkundige mediaprofessionals. Wij bemiddelen specifiek en alleen voor kandidaten uit de mediabranche. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

Onze opdrachtgevers zijn naast mediabedrijven ook grote (internationale) bedrijven en bedrijven uit het MKB. Heb je behoefte aan een mediaprofessional zoals een fotograaf, een tekstschrijver of een vertaler. Freelance Journalism kan putten uit haar eigen netwerk met ruim 10.000 connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 2400 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn.

Executive Business Private Office actualiseert het concept van het individuele privékantoor, gediend door een team van interne professionele adviseurs en externe medewerkers.