5 september 2016

About

Paradigmata Media: Hét PR-bureau voor ondernemend Amsterdam

Welkom bij Paradigmata Media. Paradigmata Media is een house of brands van diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie, diensten, data & productie. Wij zijn onderdeel van Paradigmata Holding waar ook Amsterdam Today, Freelance Journalism, 89 degrees PR, Executive Business en BitterZoet onder vallen. We brengen merken en producten tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer. Wij hebben een focus op strategie en creativiteit en leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om verdere groei te realiseren. Communiceren met het publiek kan bij uitstek via de media. Journalisten en redacteuren zijn continu op zoek naar nieuws en wij helpen hen daarmee. Dit doen we door het nieuws naar boven te halen in de boodschap van onze klanten, en dat nieuws bij de juiste journalisten en media onder de aandacht te brengen. Het resultaat: publiciteit.

Met het journalistieke nieuwsmerk Amsterdam Today en het media netwerk Freelance Journalism met meer dan 2500 multidisciplinaire nationale en internationale mediaprofessionals weet de redactie dagelijks een krachtige groep lezers aan zich te binden. Hierbij worden wij 24/7 gevoed door een netwerk van media professionals, topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten. Paradigmata Media is eind 2009 opgericht door Menno Lindeblad. Amsterdam Today en Freelance Journalism zagen in 2014 het levenslicht.

Amsterdam Today, dat Paradigmata Media sinds 2014 uitgeeft, versterkt de binding tussen de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Het online magazine met prominente rollen voor High End, lifestyle, Automotive, Business, Entertainment, Gastronomic, Shopping en Art wordt uitgegeven in twee talen (Nederlands en engels). Amsterdam Today biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Paradigmata Media produceert naast het algemene, internationale deel ook een aanzienlijk deel lokale content. Deze komt tot stand met een internationaal netwerk van journalisten, fotograferen, verslaggeverscontentspecialisten en vertalers. Native speaking managing editors begeleiden dit complexe proces.

De advertenties worden door de eigen sales-afdeling van Paradigmata Media verzorgd. Het MKB heeft baat bij een sterke content strategie. Met content marketing kunt u met een beperkt budget landelijke bekendheid genereren. Huur daarom journalisten en andere storytellers in en ga verhalen maken. Echte verhalen die het waard zijn om te delen. Amsterdam Today is de plek voor de verspreiding van u content. Wat is uw verhaal?

GEBUNDELDE MEDIAKRACHT

Paradigmata Media is de oprichter van Freelance Journalismhet grootste onafhankelijke journalistieke Nederlandse netwerk voor mediaprofessionals. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken in en om Amsterdam beter te laten communiceren. Freelance Journalism is een professionele recruitment organisatie, gespecialiseerd in de werving en selectie van vakkundige mediaprofessionals. Wij bemiddelen specifiek en alleen voor kandidaten uit de mediabranche. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

Executive Business Private Office actualiseert het concept van het individuele privékantoor, gediend door een team van interne professionele adviseurs en externe medewerkers. Tijd is kostbaar en u wilt uw tijd daarom zo goed mogelijk besteden. Het liefst zou iedereen zich alleen bezig willen houden met wat hij of zij echt belangrijk of leuk vindt. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar u kunt dat wel. U bent in de positie om een Private Office in te huren, om al die onvermijdelijke dagelijkse tijdrovende zaken voor hun rekening te nemen. Hierdoor kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw bedrijf en uw familie. Een Private Office draagt zorg voor alle dagelijkse beslommeringen in en om uw privé leven zoals uw huis, tuin en oldtimer collectie. Een Private Office ontfermt zich over uw tijd. Een Private Office creëert voor u tijd. Kostbare tijd die u zelf kunt besteden aan hetgeen u het belangrijkste vindt om te doen.

BitterZoet catering stelt een op maat gemaakte line-up samen uit ons partner netwerk van spraakmakende food & drank ondernemers. Daarnaast diepen we jouw thema, merk of gelegenheid verder uit door unieke cateringconcepten en gerechten te ontwikkelen. Concepten waarin het verhaal van het product en de locatie elkaar versterken. De insteek van alle cateringconcepten is uiteindelijk om de interactie met de gast te vergroten.

Interim

Ieder bedrijf heeft wel eens de behoefte aan extra kennis of handen op locatie. Dit kan vanwege bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof of extra druk door grote projecten. Op dat soort momenten kunnen wij inspringen om projecten soepel te laten verlopen. Ook mediabureaus die ervaren professionals zoeken, met een groen hart en kennis van de duurzame markt, kunnen ons als freelancer inhuren. We kunnen onze eigen mensen inzetten, maar we hebben ook een groot netwerk van freelancers. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.